Uutiset

Kansainvälinen olympiakomitea on tehnyt perjantaina 9. kesäkuuta päätökset Tokion vuoden 2020 olympialaisten lajeista. KOK on hyväksynyt kansainvälisen nyrkkeilyliitto AIBA:n esityksen naisten sarjojen lisäämisestä kolmesta viiteen.
Ilmoittautumisaika 10.6 puheenjohtajapäiville, 10.6 Uusia ideoita kuntonyrkkeilyyn-koulutukseen, ja 26.-27.6 pidettävälle Kuntonyrkkeilyohjaajien perus- ja täydennyskurssille päättyy tällä viikolla!
Nyrkkeilyliiton toimisto ei palvele keskiviikkona 31. toukokuuta 2017 kirjanpitopalaverin vuoksi.
Suomen joukkue ylsi hienoon tulokseen Bornemissza turnauksessa Unkarin Egerissä. Suomi osallistui turnaukseen vain kuuden nyrkkeilijän joukkueella, mutta oli osallistuneista maista kolmanneksi paras lopullisessa vertailussa.
Pajulahdessa syyskuussa 2017 alkava Valmentajan ammattitutkinto VAT9 on näyttötutkintojärjestelmään kuuluva aikuisten ammatillinen tutkinto. Tutkinnon suorittaja osoittaa koulutuksessa, työssä ja muussa käytännön elämässä hankitun osaamisen ja ammattitaidon näytöin.
SNL:n ylimääräinen liittokokous pidetään lauantaina 10.6.2017 klo. 10.00 Solvallassa, Nuuksiontie 82, Espoo
Kaksipäiväinen II-tason tuomarikoulutus on uusille tuomareille ja tuomarikortin uusioille.
Liettuan Kaunasissa käyty Socikas turnaus toimi katsastuskilpailuna Rasmus Bergmanille miesten EM-kilpailuiden osalta. Vaikka tuloksellisesti tavoitteet eivät täyttyneet, niin suorituksia arvioitaessa voidaan todeta, että Bergman ansaitsee paikkansa EM-joukkueessa.
Suomen Nyrkkeilyliitto lähettää perinteiseen Unkarin nuorten turnaukseen kuusi nyrkkeilijää. Egerin Urheilukoulun järjestämä kansainvälinen turnaus kerää Egerin kaupunkiin noin 270 nyrkkeilijää 13 eri maasta
Alkaneen olympiadin ensimmäisen vuoden keskeisiä tavoitteita ovat liittojohtoisen valmennuksen uudelleen organisointi, valmennusjärjestelmän kehittäminen sekä toiminnan sopeuttaminen käytössä oleviin resursseihin.
RSS ATOM