Kiimingin Nyrkkeilykerho

Kiimingin Nyrkkeilykerho

Kiimingin Nyrkkeilykerho - kotikylämeiningillä hyvää mieltä

Paljonkos KINK-seuralla on jäseniä tällä hetkellä?


- Tämä jäsenmäärä on sellainen kysymys ,johon en ihan suoraan edes pysty vastaamaan.  Meillä on tällä hetkellä kymmenen lisenssinyrkkeilijää ja toinen kymmenen muuta nyrkkeilytreenaajaa ja viitisentoista harrastajaryhmän jäsentä.

Ketkä Kiimingissä vastaavat valmennuksesta? 

- Valmentajia meillä on nyt kolme aktiivista, lisäkseni Sami Ervasti ja Timo Kurtti. Dimitri Yrttiaho on mukana auttamassa, sillä hänen poikansa Jaakko ja Jaakon serkkupoika Richard käy treeneissä. Salin omistaja Tero Autio ohjaa puntinnostossa kuntoiluporukkaa  sillä aikaa kun pojat treenaa. Tero on harrastanut voimailua lauluharrastuksen sivussa. Tero on nimittäin Karaoken Suomenmestari ja ollut kymmenen parhaan joukossa  tangomarkkinoilla.

Mistäs teidät löytää harjoittelemasta?

- Kotisali on noin 10 km päässä Oulusta , eli hitaimmillaankin kovassa ruuhkassa riittää vartti Oulun keskustasta Ahertajantielle Jäälin välikylään ja Jääli on Kiimingin Oulun puoleinen taajama ja Kiiminkihän kuuluu Ouluun nykyään. Aloitimme treenit helmikuussa ,kun sali piti ensin rakentaa valmiiksi. 

Toiminta alkoi hetki sitten ja olette jo järjestäneet kisatkin, mistä tämä henki syntyy?

-  Minä olen puhunut KINK-hengestä. Meillä on sellainen  kotikylämeininki. Tosissaan pitää olla, mutta ei vakavaa saa olla. Sopivasti maaseudun ja kaupungin sekoitusta siinä varmaan on . Pienellä paikkakunnalla on opittu luottamaan toisiin ja totuttu puhumaan suoraan . Me uskalletaan tarttua hulluihin ideoihin ja uutta on jo mielessä. 

Miten muistatte aktiivisia aktiiveja?

- On muistettu pienimuotoisilla palkinnoilla . Yhteisiä iltamia on ja sponsoritilaisuus on tulossa, johon kutsutaan sponsoreiden lisäksi seuraihmisiä.

Mitä tavoitteita olette asettaneet itsellenne?

- Ensinnäkin  herätämme henkiin XVII KINK's cupin, joka oli 10 vuotta tauolla, koska KINK  oli tauolla. Sitte meillä on sellainen tavoite, että suomalainen nyrkkeily edelleen lähestyisi seuratasoilla toisiaan, koska yhteistyössä ja hyvällä, terveellä kilpailulla kehitytään kaikki.

Jos eksyy Kiiminkiin, saako tulla käymään?

- Kuka vaan saa tulla käymään treeneissä . Tervetuloa.
 

Haastateltavana oli Matti Lantto. 

http://www.kink.fi/

Kiiminkiläiset yhdessä