Uutiset

Mira Potkonen osoitti jälleen, että miksi hän on Suomen ykkösnyrkkeilijä. Potkonen ylsi kova tasoisen Feliks Stamm turnauksen voittoon Puolassa. Lukumääräisesti pieni Suomen joukkue saavutti Varsovassa yhden kultamitalin sekä yhden pronssin.
Tervehdys jälleen ja onnittelut tuoreille Suomen mestareille!
Nyrkkeilyn SM-loppuottelut iskettiin Kirkkonummella 21.-23.4.2017. Kilpailut järjesti Kirkkonummmen Nyrkkeilykerho.
Nyrkkeilyn Suomen mestaruuskilpailujen välieräottelut käytiin lauantaina Kirkkonummen väestösuojan monitoimihallissa. Näin kello 16.00 alkavien loppuottelujen parit ovat selvillä.
Kirkkonummella iskettävien nyrkkeilyn aikuisten Suomen mestaruuskilpailuissa on naisten välieräottelut isketty. Isoja yllätyksiä ei ole tullut ja nykyiset maajoukkuenyrkkeilijät nähdään sunnuntaina kello 12.00 alkavissa naisten loppuotteluissa.
Nyrkkeilyn Suomen mestaruuskilpailut käynnistyivät perjantaina kahdeksan ottelun voimin. Lauantaina naisten välierät alkavat kello 12.00 Kirkkonummen Väestönsuojassa ja miesten välierät kello 17.00.
Ohessa SM-nyrkkeilyjen 2017 arvontakaaviot. Alkuottelut käydään perjantaina 17.00, naisten välierät lauantaina 12.00 ja miesten 17.00. Naisten loppuottelut käydään sunnuntaina kello 12.00 ja miesten 16.00.
Miesten ja naisten SM-nyrkkeilyt käynnistyvät perjantaina 21. huhtikuuta kello 17.00 kahdeksan ottelun voimin Kirkkonummen väestönsuojassa osoitteessa Kirkkotallintie 6.
Viikonloppuna Kirkkonummella käytävät nyrkkeilyn SM-kisat on mahdollisuus nähdä VeikkausTV:n kautta myös kotikatsomoissa. Veikkaus TV näyttää lauantaina kaikki semifinaalit ja sunnuntaina kaikki finaalit suorina lähetyksinä.
Nyrkkeilyn miesten- ja naisten SM-mitaleista isketään 21.-23. huhtikuuta 2017 Kirkkonummella. Kolme päivää kestäviin kilpailuihin ottaa osaa Suomen kovimmat olympiatyylin nyrkkeilijät. VeikkausTV näyttää semifinaalit ja finaalit suorana lähetyksenä.
RSS ATOM