Suomen Nyrkkeilyliiton uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Henrik Tavio

26.11.2018

Uusi puheenjohtaja Tavio väistyvän puheenjohtaja Korpisen ja uuden varapuheenjohtaja Korpaeuksen kanssa. Toinen varapuheenjohtaja Laukkanen oli liittokokouksen aikana naisten MM-kilpailuissa Intiassa.
Uusi puheenjohtaja Tavio väistyvän puheenjohtaja Korpisen ja uuden varapuheenjohtaja Korpaeuksen kanssa. Toinen varapuheenjohtaja Laukkanen oli liittokokouksen aikana naisten MM-kilpailuissa Intiassa.

Suomen Nyrkkeilyliiton Syysliittokokous valitsi sunnuntaina liiton uudeksi puheenjohtajaksi turkulaisen Henrik Tavion (KTM, ped.pät.), joka siirtyy tehtävään varapuheenjohtajan virasta. Henrik Tavio on AIBAN Technical Delegate. Lisäksi Syysliittokokous vahvisti strategian sekä vuoden 2019 toiminta- ja taloussuunnitelman.

Suomen Nyrkkeilyliiton jäsenet valitsivat tänään keskuudestaan uuden puheenjohtajan, sillä kuusi vuotta puheenjohtajana ollut Tomi Korpinen ilmoitti jo aiemmin syksyllä päättyvän kauden jäävän hänen viimeisekseen.  

Ehdokkaina kokeneen Tavion lisäksi olivat Kirsi Korpaeus Tuusulan Nyrkkeilijöistä sekä Paavo Ollikainen Mikkelin Nyrkkeilijöistä. Henrik Tavio painotti esittelypuheessaan seuratyön kehittämisen merkitystä tulevina vuosina.

- Kun minua pyydettiin asettumaan ehdolle tähän tehtävään, kerroin että haluan olla seuraihmistenpuheenjohtaja, lähellä ja mukana arjessa, sen haasteissa ja menestyksen tavoittelemisessa. Haluan viedä eteenpäin seurojen toiminnan tukemista koulutuksen ja toiminnan kehittämisen keinoin. Seurojen tulee saada kertoa, millä tavoin liitto voi parhaiten palvella ja tukea. Avoimuus on kaiken perusta, kiteytti Henrik Tavio.

Varapuheenjohtajiksi valittiin ensimmäisen kauden johtokuntalainen Tuusulan Nyrkkeilijöiden puheenjohtaja Kirsi Korpaeus, sekä nykyinen varapuheenjohtaja Anna Laukkanen (TVS). Johtokuntaan valittiin lisäksi kaksivuotiskaudelle Juha Kulju (HTN), Marko Pennanen (PoNMKY) ja uutena Tony Torvinen, Savate Club Helsinki.

Väistyvä puheenjohtaja Tomi Korpinen jätti hyväntuulisena tehtävän seuraajalleen. Kuuteen puheenjohtajavuoteen mahtuu lukuisia ilonaiheita sekä kehässä että kentän toiminnassa.

- Nyrkkeilyliitto ja Johtokunta tekevät pitkäjänteistä työtä, jonka hedelmiä voidaan korjata vasta vuosien päästä. Vanha sanonta ”Eteenpäin on menty” pitää täysin paikkansa. Aloittaessani valmennus oli vapaaehtoistoimintaa, nyt meillä on palkatut valmentajat. Jokainen mitali on tietenkin ollut huippuhetki, tiivistää Korpinen päättyvän kautensa saavutukset.

Syysliittokokous vahvisti strategian lisäksi ensi vuoden toiminta- ja taloussuunnitelman muutoksilla.