Uutiset

Tyttöjen ja naisten AIBA:n kalenteriturnaus 5 th. Nations Cup isketään 7.-13.1 tammikuuta Serbian Rumassa. Turnaukseen osallistuu 195 nyrkkeilijää 27 maasta. Suomen joukkueeseen kuuluu seitsemän nyrkkeilijää.
Joulukuun 19. päivänä isketyn Suomi-Ruotsi-nyrkkeilymaaottelun kaikki ottelut ovat katsottavissa Suomen Nyrkkeilyliiton Youtube-kanavalta. VeikkausTV näytti tasatulokseen 5-5 päättyneen maaottelun suorana lähetyksenä.
Suomen Nyrkkeilyliiton toimiston väki alkaa hiljentymään joulun viettoon. Toimisto on suljettuna 23. joulukuuta alkaen ja palvelee jälleen 4. tammikuuta.
Tunnelmallinen Suomi-Ruotsi-nyrkkeilymaaottelu päättyi tasatulokseen 5-5. Maaottelun paras naisnyrkkeilijä Helena Envall ja paras miesnyrkkeilijä Ilari Kujala.
Suomen ja Ruotsin nyrkkeilymaajoukkueet kohtaavat tulevana lauantaina 19. joulukuuta kello 14.00 alkaen Helsingin Urheilutalolla. VeikkausTV näyttää tapahtuman ilmaiseksi suorana lähetyksenä.
Kirkkonummen Nyrkkeilykerhoa seuratasolla edustava Amin Asikaisen valmennettava Ilari Kujala, 20, lähtee latautuneena lauantaina Helsingin Urheilutalolla kello 14.00 alkavaan Suomi-Ruotsi-nyrkkeilymaaotteluun.
Tulevana lauantaina Helsingin Urheilutalolla iskettävän Suomi-Ruotsi-nyrkkeilymaaottelun ohjelmaan on tullut muutoksia. Naisten 64-kiloisten ja miesten 91-kiloisten ottelut ovat jääneet loukkaantumisten vuoksi pois ja tilalla on naisten 54-kiloisten ja miesten 81-kiloisten kamppailut. Yhteensä maaottelussa isketään 11 ottelua.
Nyrkkeilymaaottelu Suomi-Ruotsi isketään lauantaina 19. joulukuuta kello 14.00 alkaen Helsingin Urheilutalolla. 11 ottelusta seitsemän on miesten taistoja ja neljä naisten otteluita.
Suomen ja Ruotsin nyrkkeilymaajoukkueet kohtaavat 19. joulukuuta kello 14.00 alkavassa maaottelussa Helsingin Urheilutalolla. Maaottelun otteluparit ovat nyt selvillä.
Vuoden 2015 liikunnan tasa-arvotyön Piikkarit-palkinto, 4 000 euroa, myönnettiin pitkäaikaiselle liikunta- ja urheiluvaikuttaja Kirsti Partaselle. Piikkarit-tunnustuspalkinnon, 3 000 euroa, sai suomalaiset kamppailulajit, jonka yhteistyössä ovat mukana judo, karate, miekkailu, paini, nyrkkeily, taekwondo ja aikido.
RSS ATOM