Uutiset

Suomalaisnyrkkeilijät ovat menestyneet erinomaisesti Feliks Stamm-turnauksessa Puolassa ja Brandenburg Cupissa Saksassa. Molemmat turnaukset ovat AIBA:n kalenteriturnauksia.
Viiden kamppailulajiliiton uusi yhteinen toimisto Kamppailumaailma on käynnistänyt toimintansa Helsingin Radiokadulla Valo-talossa. Kamppailumaailma on lähtölaukaus liittojen tiivistyvälle yhteistyölle, jonka tavoitteena on kehittää liittojen toiminta vastaamaan 2010-luvun harrastajien tarpeisiin.
Suomalaisnyrkkeilijät Krenar Aliu ja Asseme Nouali sijoittuivat kahdeksan parhaan joukkoon alle 17-vuotiaiden maailmanmestaruuskilpailuissa Pietarissa. Molemmat suomalaiset kärsivät niukat pistetappiot puolivälierävaiheessa.
Suomen naisten ykkösnyrkkeilijä Mira Potkonen, 34, aloittaa kilpailukautensa Puolan Varsovassa torstaina. Kovatasoisessa Feliks Stamm -turnauksessa iskee kolmetoista naista olympiasarjassa 60 kiloa.
Syksyn alussa yhteisiin toimitiloihin Helsingin Pasilassa muuttaneet kamppailulajiliitot vetoavat jäsenkuntaansa käsillä olevan Euroopan laajuisen pakolaiskriisin helpottamiseksi ja ottamaan osaa turvapaikanhakijoiden kokemaan hätään. Ongelma on mittaluokaltaan valtava.
Suomen Nyrkkeilyliiton toimisto on muuttanut Valo-talolla yhteistoimistoon muiden kamppailulajien kanssa. Liiton osoitetiedot eivät ole muuttuneet.
Suomalaisnyrkkeilijät ovat menestyneet erinomaisesti nyrkkeilyn alle 17-vuotiaden maailmanmestaruuskilpailuissa Pietarissa. Asseme Nouali ja Krenar Aliu taistelevat keskiviikkona mitalisijoista puolivälieräotteluissaan.
Alle 17-vuotiaiden maailmanmestaruuskilpailut ovat käynnissä Pietarissa.
B-junioreiden maailmanmestaruuskilpailut alkavat perjantaina Pietarissa. Suomen kuuden nyrkkeilijän ja kolmen valmentajan joukkue on Pietarissa valmiina menestyksen tavoitteluun.
Kaikilla kilpailuihin osallistuvilla nyrkkeilijöillä tulee olla olympialisenssi kaudelle 2015-2016. Kulma-avustajilla ja tuomareilla tulee olla toimitsijalisenssi tälle kaudelle 2015-2016.
RSS ATOM