Uutiset

Huippukovatasoinen GeeBee-turnaus alkaa perjantaina Helsingin Urheilutalolla ja suomalaisiskijät pääsevät heti avauspäivänä testaamaan kykyjään maailmanhuippuja vastaan.
Pohjoismaiden mestaruuskilpailut isketään 25. -27. maaliskuuta Göteborgissa, Ruotsissa. Suomen ja muiden maiden joukkueet ovat selvillä.
Kovatasoinen GeeBee-turnaus isketään 35. kerran 11.-13. maaliskuuta 2016 Helsingin Urheilutalolla. Suomelta turnaukseen osallistuu iskukykyinen joukkue.
Vilperi-Box ohjaajakoulutus pidetään Porissa 2. huhtikuuta 2016. Koulutus on toiminnallinen, jossa osallistuja saa työvälineet toteuttaa alle 11-vuotiaiden nyrkkeilyharjoituksia.
Olympiatyylin nyrkkeilyn miesten ja naisten miesten ja naisten Suomen mestaruuskilpailut pidettiin 19.-21. helmikuuta 2016 Kuortaneen Urheiluopistolla. Suomen mestarit 2016 selvisivät sunnuntain loppuotteluissa.
Miesten ja naisten Suomen mestaruuskilpailut ovat käynnissä Kuortaneen Urheiluopistolla. VeikkausTV näyttää lauantain välieräottelut ja sunnuntain loppuottelut ilmaiseksi suorina lähetyksinä.
Kuntonyrkkeilyohjaajien perus- ja täydennyskurssi pidetään 16.-17. huhtikuuta Turussa.
Suomen Nyrkkeilyliiton toiminnanjohtaja Tobias Karlsson on isyysvapaalla viikot 7-9. Nyrkkeilyliiton puheenjohtajisto hoitaa isyysvapaan ajan tärkeimmät asiat.
Suomalaisnyrkkeilijät suoriutuivat varsin hyvin otteluistaan Unkarissa ja Italiassa, mutta joutuivat taipumaan tappioihin. Italian ottelut voi katsoa Italian nyrkkeilyliiton Youtube-kanavalta.
Dmytro Tretyak aloittaa keskiviikko-illalla Bocskai Memorial-turnauksen kisaurakkansa Unkarissa. Torstaina neljä suomalaisnyrkkeilijää nousee kilpakehään Italiassa.
RSS ATOM