Porvoossa kamppailulajiseurat taistelevat kiusaamista vastaan

25.3.2015Porvoon Nyrkkeilyseura järjestää yhteistyössä muiden kaupungin kamppailulajiseurojen kanssa Kamppailija ei kiusaa –tapahtuman lauantaina 18. huhtikuuta Porvoon Urheiluhallissa.

Koko perheelle avoimessa tapahtumassa on jokaisen kävijän mahdollisuus itse päästä kokeilemaan lajeja sekä tutustumaan seuroihin kilpailumielessä. Paikan päällä on myös temppurata lapsille, sekä niin sanottu työpaja jossa jokainen kävijä voi käydä keskustelemassa aiheesta ja antamassa oman nimmarin kiusaamista vastaan.

Katso lisätiedot tapahtuman facebook-sivuilta!

 

AKTIVOI OMA SEURASI TAISTELUUN KIUSAAMISTA VASTAAN

Samankaltaisia tapahtumia järjestetään aktiivisesti muuallakin. Esimerkiksi Lahdessa pidetään 8. toukokuuta Vahvat ei kiusaa –tapahtuma. Myös Sinun seurallasi on mahdollisuus järjestää vastaavanlainen tapahtuma, kamppailla kiusaamista vastaan ja hankkia samalla seurallesi positiivista näkyvyyttä!

Kamppailija ei kiusaa –projekti järjestää myös seuravierailuja. Seuravierailuja ja mahdollisuudesta järjestää tapahtumia voi kysellä sähköpostiosoitteesta: tuomas.vaskisalmi@kamppailijaeikiusaa.fi.

Projektia voit tukea myös välittämällä seurassasi tietoa Kamppailuja Ei Kiusaa –nettikaupasta, josta voi ostaa hyvälaatuisia KEK-tuotteita. Nettikauppa löytyy osoitteesta https://sporttikauppa-fi.directo.fi/kauppapaikat/kamppailija-ei-kiusaa/.

Alla on myös Kamppailija Ei Kiusaa – opas ohjaajalle materiaali, jonka voit ladata ilmaiseksi seurasi käyttöön!