VUODEN LIIKUTTAJASEURA - HAKU PÄÄTTYNYT!

20.1.2012


Vuoden Liikuttajaseura 2011


Suomen Kuntoliikuntaliitto aloitti 50-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi perinteen, jossa vuosittain palkitaan valtakunnallisesti yksi liikunta- tai urheiluseura aikuisten harrasteliikuntatoiminnasta. Ensimmäisenä Vuoden Liikuttajaseurana palkittiin Helsingin Suunnistajat.

Vuoden Liikuttajaseura -tunnustus myönnetään vuosittain liikunta- ja urheiluseuralle, joka toteuttaa laadukasta aikuisten terveyttä edistävää liikuntaa omassa lajitoiminnassaan. Tunnustuksen jakamisesta vastaa Suomen Kuntoliikuntaliitto yhteistyössä lajiliittojen ja SLU-aluejärjestöjen kanssa.

Vuoden Liikuttajaseuralle myönnetään 1000 euron palkinto seuran aikuisten liikunnan kehittämiseen. Tunnustusta voivat hakea kaikki Suomen Kuntoliikuntaliiton jäsenliittojen ja jäsenalueitten liikunta- ja urheiluseurat. Haku tapahtuu täyttämällä hakulomake Kuntoliikuntaliiton nettisivujen kautta.

Aikataulu

  • Haku avautuu seuroille 1.12.2011         
  • Haku päättyy 27.2.1012
  • Tunnustuksen julkistaminen 30.-31.3.2012.

Vuoden Liikuttajaseura 2011 -tunnustuksen haku

Onko Sinun seurasi paras aikuisten liikuttaja? Ansaitseeko seurasi Vuoden Liikuttajaseura –tunnustuksen vuoden 2011 toiminnastaan? Mene heti osoitteeseen

http://www.kunto.fi/urheiluseuroihin/vuoden-liikuttajaseura/

Voit ladata hakujulistuksen tästä.

Vuoden ensimmäinen Kunnon Seura on julkaistu helmikuussa


Verkkolehti on suunnattu aikuisten liikuttajille eli niin seuroille kuin kaikille liikuntaryhmien ohjaajille ja valmentajille.

Verkkolehden linkkiä saa lähettää eteenpäin. Allekirjoittanut ottaa myös mielellään vastaan ehdotukset lehden sisällöstä.

Linkki Kunnon Seurainfoon 1/2012:

http://www.kunto.fi/kunnon-seura/kunnon-seura-1-2012/