Suomen Nyrkkeilyliitto ry:n kevätliittokokous 11.4.2021

24.3.2021

Suomen Nyrkkeilyliitto ry:n sääntömääräinen kevätliittokokous pidetään Helsingissä sunnuntai 11.4.2021 kello 11.00. Kokouspaikka: Sporttitalo, Sininen aula, 5. krs. (Valimotie 10, 00380 Helsinki). KOKOUKSEEN ON MYÖS ETÄOSALLISTUMISMAHDOLLISUUS. Osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumista.

Suomen Nyrkkeilyliitto ry:n sääntömääräinen kevätkokous

Kokousaika: Sunnuntai 11.4.2021 kello 11.00 Valtakirjojen tarkastus aloitetaan kello 10.30.

Kokouspaikka: Sporttitalo, Sininen aula, 5. krs. (Valimotie 10, 00380 Helsinki).

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat.

 

Erityisesti huomioitavaa koronapandemian vuoksi:

Koronapandemian ja siitä johtuvien erityisjärjestelyjen johdosta Suomen Nyrkkeilyliiton kokoukseen voi osallistua tässä kutsussa mainitulla kokouspaikalla tai etäyhteydellä. Kokousosallistuminen mahdollistetaan etäyhteyden välityksellä eduskunnan säätämän poikkeamislain (677/2020) nojalla, laki mahdollistaa myös ennakkoilmoittautumisen edellyttämisen kokousedustajilta.

Jäsen voi käyttää jäsenoikeuksiaan kokouspaikalla, antamalla valtakirjan toiselle kokouspaikalle saapuvalle jäsenelle tai etäyhteyden välityksellä.  

Mahdollisissa äänestyksissä kaikki viralliset kokousedustajat käyttävät sähköistä äänestysjärjestelmää. Tämä johdosta kokousedustajilla tulee kokouksen aikana olla käytössä laite, josta he pääsevät sähköpostiinsa.

Kokoukseen osallistumisen edellytyksenä on ilmoittautuminen viimeistään 7.4.2021 klo 24:00 mennessä. Tämän jälkeen tulleita ilmoittautumisia ei oteta huomioon. Ilmoittautumisvaatimus on ehdoton, jotta järjestäjille jää aikaa tehdä paikan päällä turvalliset kokousjärjestelyt ja lähettää ilmoittautuneille tarvittavat linkit.

Ilmoittautumisen yhteydessä jäsenen tai hänen edustajansa on to 7.4.2021 klo 24:00 mennessä:

  • toimitettava valtakirjansa skannattuna toiminnanjohtajalle osoitteeseen marko.laine@finbox.fi.
  • sitovasti ilmoitettava osallistuuko kokoukseen paikan päällä vai etäyhteydellä
  • sitovasti ilmoitettava se sähköposti, johon hänelle voidaan kokouksen aikana lähettää kokouksen äänestyksiin liittyviä linkkejä sekä etäosallistujille tarvittavat linkit.
  • ilmoitettava se puhelinnumero, josta tavoitettavissa kokouksen aikana

Lähetämme linkit sekä ohjeet äänestysjärjestelmän käytöstä kokousosallistujille ilmoittautumistietojen perusteella ilmoittautumisajan umpeutumisen jälkeen.

Suosittelemme vahvasti

  • etäosallistumista
  • läsnäolijoille kasvomaskin käyttöä
  • tarvittaessa tulostamaan kokousaineistoista paperiversiot itse - kokousmateriaaleja ei ole jaossa kokouspaikalla
  • Pysythän kotona, jos sinulla on vähäisiäkin hengitystie- tms. flunssan tai muun sairauden oireita
  • Pese ja desinfioi kädet heti kokouspaikalle tullessasi – tervehtimiset ja liikkumiset kokouspaikalla turvavälit huomioiden

 

HALLITUS