Uutiset

Nyrkkeilyliitto tiedottaa 20.-23. helmikuuta 2015 pidettävistä SM-kilpailuista aktiivisesti nettisivuillaan ja sosiaalisessa mediassa.
Kamppailija ei kiusaa-hanke kerää tietoa kiusaamisesta. Vastaamalla kyselyihin annat tärkeää tietoa kiusaamisesta ja autat ennaltaehkäisemään sitä!
Kansainvälinen Nyrkkeilyliitto AIBA on tarkentanut teknisiä- ja kilpailusääntöjään. Uusissa säännöissä on tarkennettu muissa fyysisissä kamppailulajeissa kilpailleiden ja ammattinyrkkeilyotteluissa toimineiden valmentajien osallistumisoikeutta AIBA:n alaisiin nyrkkeilyotteluihin.
Dmytro Tretjak ja Matti Koota sijoittuivat hienosti pronssisijoille Istvan Bocskai Memorial -turnauksessa Unkarissa. Molemmat voittivat turnauksesa kaksi ottelua.
Suomalaisnyrkkeilijät Matti Koota ja Dmytro Tretjak iskivät jo toiset otteluvoittonsa Istvan Bocskai Memorial -turnauksen Unkarin Debrecenissä.
Suomalaisnyrkkeilijät Matti Koota ja Dmytro Tretjak aloittivat voitokkaasti Istvan Bocskai Memorial -turnauksen Unkarin Debrecenissä. Molemmat suomalaiset kukistivat vastustajansa ennen täyttä aikaa.
Miesten ja naisten Suomen mestaruuskilpailuihin 2015 (20.-23.2. Helsingin Urheilutalolla) otetaan jälki-ilmoittautumisia vastaan sunnuntaihin 8. helmikuuta asti.
Miesten ja naisten nyrkkeilyn Suomen mestaruuskilpailut 2015 isketään 20.-23. helmikuuta Helsingin Urheiltalolla. Tervetuloa seuraamaan taisteluja Suomen mestaruuksista!
Suomen Nyrkkeilyliitto on palkinnut vuoden 2014 parhaat Urheilugaalassa Hartwall Areenalla.
RSS ATOM