Uutiset

36. kansainvälinen Tammer Turnaus on käynnistynyt Pyynikin palloiluhallissa Tampereella. Perjantaina 20. marraskuuta kehään nousee kuusi suomalaisnyrkkeilijää.
Seuratoiminnan kehittämistuki (seuratuki) on tarkoitettu urheilu- ja liikuntaseurojen toiminnan kehittämiseen. Seuratuen avulla toteutetaan erityisesti lasten ja nuorten harrastusmahdollisuuksien tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta sekä edistetään matalan kynnyksen seuratoiminnan kehittämistä.
Nyrkkeilijä Mira Potkosen, 34, valmistautuminen Rion olympiakarsintoihin koki kolauksen, kun polvesta napsahti eturistiside poikki ottelussa Saksassa.
Diplomikurssi on avoin kaikille perus- ja täydennyskurssin suorittaneille kuntonyrkkeilyohjaajille. Se järjestetään Pajulahden Urheiluopistolla Nastolassa 28.-29. marraskuuta 2015.
Tunnetko vakuuttavan seuratoimijan, joka ansaitsee kiitoksen ja jonka seuralle haluaisit lahjoittaa 2000 € tukea? Valon ja OP:n Vuoden vakuuttavin #seuratoimija -kampanja on voimassa 30.11.2015 asti.
Akaan Iskua seuratasolla edustava Satu Lehtonen iski pronssia kansainvälisessä Queens Cup -turnauksessa Saksassa sarjassa 48 kiloa. Avausottelussaan EM-hopeamitalisti Lynsey Holdawayn voittanut Lehtonen kohtasi perjantain semifinaalissa Saksan Sarah Bormannin.
Suomen maajoukkue koki ristiriitaisia tunnelmia naisten kansainvälisessä Queens Cup -turnauksessa torstaina kun neljästä naisesta vain yksi nyrkkeili jatkoon.
Suomen naisten maajoukkue iskee nyrkkeilyn kansainvälisessä Queens Cup -turnauksessa Saksassa 28.-31.10.
Kilpailuiden järjestäjä, Lahden Kaleva, on tänään saanut tiedon että kilpailupaikka Monitoimikeskus Onnessa ei ole sallittua liikkua ulkokengissä.
Neljä suomalaisnaista kilpailee 28.-31. lokakuuta iskettävässä AIBA:n kalenteriturnaus Queen’s Cupissa Saksan Stralsundissa.
RSS ATOM