Uutiset

Vuoden 2016 miesten ja naisten SM-nyrkkeilyihin voi osallistua kahdeksan nyrkkeilijää painoluokkaa kohden. SM-nyrkkeilyt otellaan 19. – 21.2.2016 Kuortaneella
Suomen Nyrkkeilyliiton päävalmentaja Jarkko Pitkänen on kirjoittanut syystiedotteen, jossa kerrotaan muun muassa syksyn kansainvälisistä seuraturnauksista, vuoden 2016 SM-kilpailujen karsinnoista ja Nyrkkeilyliiton valmennusjärjestelmästä.
Lisenssit ja vakuutukset kaudelle 2015-2016 ovat nyt hankittavissa. Hankimalla lisenssivakuutuksen saat muun muassa kattavan vakuutusturvan, mobiilijäsenkortin tai tulostettavan jäsenkortin ja hyviä etuja Nyrkkeilyliiton yhteistyökumppaneilta.
Aleksi Virtanen (70 kg) ja Krenar Aliu (80 kg) voittivat AIBA:n kalenteriturnauksen Ricardas Tamuliksen Liettuassa.
Eero Vasara (s. 2.2.1938) nukkui viime yönä pois äkillisen sairauden seurauksena.
B-junioreiden (15-16 vuotiaat) maailmanmestaruuskilpailut isketään 2.-13. syyskuuta Pietarissa. Suomen Nyrkkeilyliitto lähettää kilpailuihin kuuden nyrkkeilijän ja kolmen valmentajan joukkueen.
Suomalaisnyrkkeilijät Matti Koota ja Tomi Honka kärsivät harmittavat tappiot maanantaina Bulgarian Sofiassa pidettävissä nyrkkeilyn Euroopan mestaruuskilpailuissa.
Matti Kootan ja Armenian Aram Avagyanin välinen ottelu EM-kilpailuissa päättyi epäonnisesti heti avauserässä suomalaistappioon.
I-luokan tuomarikoulutus järjestetään Ruskaturnauksen yhteydessä Rovaniemellä 5.-6. syyskuuta 2015 Rovaniemellä.
Nyrkkeilyn miesten Euroopan mestaruuskilpailuissa Suomen Dmitri Tretyak, 24, kärsi erikoisen tappion Puolan Tomasz Jablonskille 75-kiloisten ottelussa. Ottelun kehätuomari antoi kotkalaiselle kolme varoitusta ja hylkäsi hänet kolmannessa erässä.
RSS ATOM