Uutiset

34. kansainvälinen GeeBee-turnaus isketään 13.-15. maaliskuuta Helsingin Urheilutalolla.
Viime viikonloppuna Suomen mestaruudet vakuuttavasti voittaneet Marjut Lausti (54 kg), Matti Koota (56 kg) ja Mira Potkonen osallistuvat tänään alkavaan huipputasokkaaseen Strandja Memorial –turnaukseen Bulgarian Sofiassa.
Suomen Nyrkkeilyliiton toimisto on suljettuna perjantaina 27.2, 6.3 ja 13.3-2015.
Nyrkkeilyliitto tiedottaa 20.-23. helmikuuta 2015 pidettävistä SM-kilpailuista aktiivisesti nettisivuillaan ja sosiaalisessa mediassa.
Kamppailija ei kiusaa-hanke kerää tietoa kiusaamisesta. Vastaamalla kyselyihin annat tärkeää tietoa kiusaamisesta ja autat ennaltaehkäisemään sitä!
Kansainvälinen Nyrkkeilyliitto AIBA on tarkentanut teknisiä- ja kilpailusääntöjään. Uusissa säännöissä on tarkennettu muissa fyysisissä kamppailulajeissa kilpailleiden ja ammattinyrkkeilyotteluissa toimineiden valmentajien osallistumisoikeutta AIBA:n alaisiin nyrkkeilyotteluihin.
Dmytro Tretjak ja Matti Koota sijoittuivat hienosti pronssisijoille Istvan Bocskai Memorial -turnauksessa Unkarissa. Molemmat voittivat turnauksesa kaksi ottelua.
Suomalaisnyrkkeilijät Matti Koota ja Dmytro Tretjak iskivät jo toiset otteluvoittonsa Istvan Bocskai Memorial -turnauksen Unkarin Debrecenissä.
Suomalaisnyrkkeilijät Matti Koota ja Dmytro Tretjak aloittivat voitokkaasti Istvan Bocskai Memorial -turnauksen Unkarin Debrecenissä. Molemmat suomalaiset kukistivat vastustajansa ennen täyttä aikaa.
Miesten ja naisten Suomen mestaruuskilpailuihin 2015 (20.-23.2. Helsingin Urheilutalolla) otetaan jälki-ilmoittautumisia vastaan sunnuntaihin 8. helmikuuta asti.
RSS ATOM