Uutiset

Alle 17-vuotiaiden maailmanmestaruuskilpailut ovat käynnissä Pietarissa.
B-junioreiden maailmanmestaruuskilpailut alkavat perjantaina Pietarissa. Suomen kuuden nyrkkeilijän ja kolmen valmentajan joukkue on Pietarissa valmiina menestyksen tavoitteluun.
Kaikilla kilpailuihin osallistuvilla nyrkkeilijöillä tulee olla olympialisenssi kaudelle 2015-2016. Kulma-avustajilla ja tuomareilla tulee olla toimitsijalisenssi tälle kaudelle 2015-2016.
Suomalaiset A-junioriit Rasmus Bergman, Arslan Khataev ja Muhammad Abdilrasoon ovat parhaillaan Saksan Frankfurtissa leirillä. Leirin jälkeen suomalaislupaukset osallistuvat Brandenburg Cup-turnaukseen.
Vuoden 2016 miesten ja naisten SM-nyrkkeilyihin voi osallistua kahdeksan nyrkkeilijää painoluokkaa kohden. SM-nyrkkeilyt otellaan 19. – 21.2.2016 Kuortaneella
Suomen Nyrkkeilyliiton päävalmentaja Jarkko Pitkänen on kirjoittanut syystiedotteen, jossa kerrotaan muun muassa syksyn kansainvälisistä seuraturnauksista, vuoden 2016 SM-kilpailujen karsinnoista ja Nyrkkeilyliiton valmennusjärjestelmästä.
Lisenssit ja vakuutukset kaudelle 2015-2016 ovat nyt hankittavissa. Hankimalla lisenssivakuutuksen saat muun muassa kattavan vakuutusturvan, mobiilijäsenkortin tai tulostettavan jäsenkortin ja hyviä etuja Nyrkkeilyliiton yhteistyökumppaneilta.
Aleksi Virtanen (70 kg) ja Krenar Aliu (80 kg) voittivat AIBA:n kalenteriturnauksen Ricardas Tamuliksen Liettuassa.
Eero Vasara (s. 2.2.1938) nukkui viime yönä pois äkillisen sairauden seurauksena.
B-junioreiden (15-16 vuotiaat) maailmanmestaruuskilpailut isketään 2.-13. syyskuuta Pietarissa. Suomen Nyrkkeilyliitto lähettää kilpailuihin kuuden nyrkkeilijän ja kolmen valmentajan joukkueen.
RSS ATOM