Uutiset

Aika: Sunnuntai 22.11.2015 klo. 10.00 Paikkakunta: Tampere Ohjelma: 09.30 Valtakirjojen tarkistus alkaa - kahvia 10.00 Syysliittokokous alkaa
Nyrkkeilyseurat voivat ansaita Urheilun Unelma-Arpa-systeemillä toimintavaroja. Jos seurassa 20 jäsentä kukin myy 20 arpaa, tarkoittaa se 1200 euroa verovapaata tuloa vaikkapa ulkomaisen kilpailumatkan kustannusten kattamiseen.
Hyvä suomalaismenestys nyrkkeilyssä sai jatkoa, kun Mira Potkonen iski kolmella otteluvoitolla kovatasoisen Feliks Stamm-turnauksen voiton Puolassa ja Arslan Khtataev ja Muhammad Abdilrasoon saavuttivat kahdella otteluvoitto Brandenburg Cupissa pronssille.
Suomalaisnyrkkeilijät ovat menestyneet erinomaisesti Feliks Stamm-turnauksessa Puolassa ja Brandenburg Cupissa Saksassa. Molemmat turnaukset ovat AIBA:n kalenteriturnauksia.
Viiden kamppailulajiliiton uusi yhteinen toimisto Kamppailumaailma on käynnistänyt toimintansa Helsingin Radiokadulla Valo-talossa. Kamppailumaailma on lähtölaukaus liittojen tiivistyvälle yhteistyölle, jonka tavoitteena on kehittää liittojen toiminta vastaamaan 2010-luvun harrastajien tarpeisiin.
Suomalaisnyrkkeilijät Krenar Aliu ja Asseme Nouali sijoittuivat kahdeksan parhaan joukkoon alle 17-vuotiaiden maailmanmestaruuskilpailuissa Pietarissa. Molemmat suomalaiset kärsivät niukat pistetappiot puolivälierävaiheessa.
Suomen naisten ykkösnyrkkeilijä Mira Potkonen, 34, aloittaa kilpailukautensa Puolan Varsovassa torstaina. Kovatasoisessa Feliks Stamm -turnauksessa iskee kolmetoista naista olympiasarjassa 60 kiloa.
Syksyn alussa yhteisiin toimitiloihin Helsingin Pasilassa muuttaneet kamppailulajiliitot vetoavat jäsenkuntaansa käsillä olevan Euroopan laajuisen pakolaiskriisin helpottamiseksi ja ottamaan osaa turvapaikanhakijoiden kokemaan hätään. Ongelma on mittaluokaltaan valtava.
Suomen Nyrkkeilyliiton toimisto on muuttanut Valo-talolla yhteistoimistoon muiden kamppailulajien kanssa. Liiton osoitetiedot eivät ole muuttuneet.
Suomalaisnyrkkeilijät ovat menestyneet erinomaisesti nyrkkeilyn alle 17-vuotiaden maailmanmestaruuskilpailuissa Pietarissa. Asseme Nouali ja Krenar Aliu taistelevat keskiviikkona mitalisijoista puolivälieräotteluissaan.
RSS ATOM