Uutiset

Opetus- ja kulttuuriministeri Grahn-Laasonen on asettanut työryhmän selvittämään, miten lasten liikunnan harrastamisen kohonneita kustannuksia voidaan alentaa.
Kuntotestauspäivien 2016 valmennuksen extra-päivän livestream lauantaina 19.3. on katsottavissa SUORANA ja ILMAISEKSI Hangosta Petsamoon! Livestreamiin pääset kirjautumaan osoitteesta:
Erittäin kovatasoinen GeeBee-turnaus iskettiin 11.-13. maaliskuuta Helsingin Urheilutalolla. Suomen joukkueen parhaimmat olivat kahteen otteluvoittoon yltäneet Muhammad Abdilrasoon ja Dmitri Tretyak.
Suomen Nyrkkeilyliiton kevätliittokokous 2016 pidetään 16.4.2016 Tampereella.
Huippukovatasoinen GeeBee-turnaus alkaa perjantaina Helsingin Urheilutalolla ja suomalaisiskijät pääsevät heti avauspäivänä testaamaan kykyjään maailmanhuippuja vastaan.
Pohjoismaiden mestaruuskilpailut isketään 25. -27. maaliskuuta Göteborgissa, Ruotsissa. Suomen ja muiden maiden joukkueet ovat selvillä.
Kovatasoinen GeeBee-turnaus isketään 35. kerran 11.-13. maaliskuuta 2016 Helsingin Urheilutalolla. Suomelta turnaukseen osallistuu iskukykyinen joukkue.
Vilperi-Box ohjaajakoulutus pidetään Porissa 2. huhtikuuta 2016. Koulutus on toiminnallinen, jossa osallistuja saa työvälineet toteuttaa alle 11-vuotiaiden nyrkkeilyharjoituksia.
Olympiatyylin nyrkkeilyn miesten ja naisten miesten ja naisten Suomen mestaruuskilpailut pidettiin 19.-21. helmikuuta 2016 Kuortaneen Urheiluopistolla. Suomen mestarit 2016 selvisivät sunnuntain loppuotteluissa.
Miesten ja naisten Suomen mestaruuskilpailut ovat käynnissä Kuortaneen Urheiluopistolla. VeikkausTV näyttää lauantain välieräottelut ja sunnuntain loppuottelut ilmaiseksi suorina lähetyksinä.
RSS ATOM