Uutiset

Suomen naisten ykkösnyrkkeilijä Mira Potkonen, 34, aloittaa kilpailukautensa Puolan Varsovassa torstaina. Kovatasoisessa Feliks Stamm -turnauksessa iskee kolmetoista naista olympiasarjassa 60 kiloa.
Syksyn alussa yhteisiin toimitiloihin Helsingin Pasilassa muuttaneet kamppailulajiliitot vetoavat jäsenkuntaansa käsillä olevan Euroopan laajuisen pakolaiskriisin helpottamiseksi ja ottamaan osaa turvapaikanhakijoiden kokemaan hätään. Ongelma on mittaluokaltaan valtava.
Suomen Nyrkkeilyliiton toimisto on muuttanut Valo-talolla yhteistoimistoon muiden kamppailulajien kanssa. Liiton osoitetiedot eivät ole muuttuneet.
Suomalaisnyrkkeilijät ovat menestyneet erinomaisesti nyrkkeilyn alle 17-vuotiaden maailmanmestaruuskilpailuissa Pietarissa. Asseme Nouali ja Krenar Aliu taistelevat keskiviikkona mitalisijoista puolivälieräotteluissaan.
Alle 17-vuotiaiden maailmanmestaruuskilpailut ovat käynnissä Pietarissa.
B-junioreiden maailmanmestaruuskilpailut alkavat perjantaina Pietarissa. Suomen kuuden nyrkkeilijän ja kolmen valmentajan joukkue on Pietarissa valmiina menestyksen tavoitteluun.
Kaikilla kilpailuihin osallistuvilla nyrkkeilijöillä tulee olla olympialisenssi kaudelle 2015-2016. Kulma-avustajilla ja tuomareilla tulee olla toimitsijalisenssi tälle kaudelle 2015-2016.
Suomalaiset A-junioriit Rasmus Bergman, Arslan Khataev ja Muhammad Abdilrasoon ovat parhaillaan Saksan Frankfurtissa leirillä. Leirin jälkeen suomalaislupaukset osallistuvat Brandenburg Cup-turnaukseen.
Vuoden 2016 miesten ja naisten SM-nyrkkeilyihin voi osallistua kahdeksan nyrkkeilijää painoluokkaa kohden. SM-nyrkkeilyt otellaan 19. – 21.2.2016 Kuortaneella
Suomen Nyrkkeilyliiton päävalmentaja Jarkko Pitkänen on kirjoittanut syystiedotteen, jossa kerrotaan muun muassa syksyn kansainvälisistä seuraturnauksista, vuoden 2016 SM-kilpailujen karsinnoista ja Nyrkkeilyliiton valmennusjärjestelmästä.
RSS ATOM