Uutiset

Suomalaisnyrkkeilijä Elina Gustafsson kukisti Kazakstanin Astanassa pidettävien naisten maailmanmestaruuskilpailujen 69 kiloisten toisen kierroksen ottelussa Liettuan Rita Sutkuten vakuuttavasti kaikin tuomariäänin 3-0.
Olympiapaikkaa 60-kiloisissa tavoitteleva Mira Potkonen avasi naisten viimeisenä olympiakarsintaturnauksena toimivat maailmanmestaruuskilpailut voitokkaasti. Avauskierrokselle vapaa-arvan saanut Potkonen kukisti toisen kierroksen ottelussa Ison-Britannian Chantelle Cameronin hajaäänituomilla 2-1.
Suomen Nyrkkeilyliitto järjestää kuntonyrkkeilyn perus- ja täydennyskurssit 3.-4. syyskuuta 2016 Kokkolassa.
Yhdenvertaisuuslain sekä uuden liikuntalain voimaantulon myötä Opetus- ja kulttuuriministeriön yhtenä liikuntajärjestöjen toiminta-avustuksen kriteerinä on liitolle laadittu yhdenvertaisuussuunnitelma samanarvoisuuden edistämiseksi ja turvaamiseksi.
Naisten maailmanmestaruuskilpailut on avattu Kazakstanin Astanassa. Suomalaistrio Mira Potkonen, Elina Gustafsson ja Marjut Lausti selvittivät avauspuntarin kunnialla. Myös kilpailujen arvontatilaisuus on suoritettu.
Suomen Nyrkkeilyliitto järjestää valmentajakoulutuksen 27. - 29. kesäkuuta Kisakeskuksessa. Kouluttajana toimii Suomen entinen päävalmentaja Esa Hukkanen.
Naisten nyrkkeilyn MM-kilpailuissa Kazakstanissa on reilun viikon aikana luvassa kunnian ja maineen sekä mitalien lisäksi myös muuta hyvää. Olympiapaikka Rioon on luvassa kaikille olympiapainoluokkien mitalisteille ja se toimii vielä ekstrabuustina suomenkin kolmen nyrkkeilijän kisajoukkueelle.
Suomen Nyrkkeilyliitto haluaa kehittää suomalaista nyrkkeilyä yhdessä jäsenseurojensa kanssa. Kutsumme siksi seurojen puheenjohtajat koolle 28. toukokuuta kuuntelemaan ja keskustelemaan ajankohtaisista teemoista.
Suomen Nyrkkeilyliitto järjestää nyrkkeilyvalmentajakoulutuksen 27.-29. kesäkuuta ja II-tason tuomarikoulutuksen 29.-30. kesäkuuta Kisakeskuksessa Pohjankurussa, jossa pidetään samanaikaisesti junioreiden perinteinen kutsuleiri.
Suomen ja Ruotsi A- ja B-juniorit kohtasivat lauantaina Lahdessa maaottelun merkeissä. Otteluja toteutui lopulta kahdeksan ja ne voitot jakaantuivat tasan 4-4. Suomalaisvoittajia olivat Vilma Viitanen, Maria Vehkaperä, Antti Niemi ja Aleksi Virtanen.
RSS ATOM