Uutiset

Euroopan mestaruuskilpailuissa Sofiassa nyrkkeilijät Mira Potkonen ja Elina Gustafsson jatkoivat hyviä otteitaan. Lauantain puolivälierissä Potkonen ja Gustafsson iskivät kumpikin mitaleille varmistettuaan paikat ensi vuoden Euroopan Kilpailuihin jo avausotteluissaan.
SNL:n johtokunnan puheenjohtaja Tomi Korpinen on ilmoittanut jättävänsä tehtävän tämän kauden jälkeen. Liitolle valitaan uusi puheenjohtaja syksyn liittokokouksessa. Jäsenseurojen on lähetettävä henkilövalintaehdotukset liittojohtokunnalle 31.8.2018 mennessä.
Aiheena mm. puheenjohtaja Korpisen jatkosuunnitelmat sekä uudistuva kilpailukirjojen käsittely. Tulostathan tämän tiedotteen myös muiden seuranne jäsenten nähtäväksi!
Suomen Nyrkkeilyliitto järjestää yhteistyössä Oulun Kamppailuklubin kanssa koulutusviikonlopun Oulussa 14.-15. heinäkuuta 2018. Ohjelmassa on kilpanyrkkeilyn valmentajakoulutus ja kuntonyrkkeilyohjaajien perus- ja täydennyskurssi.
Vähäisen osanottajamäärän vuoksi, Solvallaan suunniteltu puheenjohtajapäivät on siirretty syksyyn myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan.
Juhannuksen jälkeisellä viikolla Nyrkkeilyliiton perinteisen Kisiksen nuorten nyrkkeilyleirin yhteydessä järjestetään kokonainen koulutusviikko. Urheiluopisto Kisakeskus sijaitsee Länsi-Uudellamaalla, Raaseporin kaupungissa, Pohjan alueella.
Suomen Nyrkkeilyliitto on tehnyt jäsenseuroilleen ohjeistuksen, jolla tapahtumiin ilmoittautuminen ja lisenssien ostaminen nipussa pitäisi onnistua näppärästi Suomisportissa.
Toiminnanjohtaja Marko Laine viikot 27-29 Toimistosihteeri Miika Forsström viikot 31-33 Päävalmentaja Jarkko Pitkänen viikot 27-30 NOV Esa Hukkanen viikot 22-23, 24.-31.7.
Suomen Nyrkkeilyliitto järjestää kesän ja alkusyksyn 2018 aikana koulutuksia kokeneille ja uusille kilpanyrkkeilyvalmentajille, kuntonyrkkeilyohjaajille, ja junioriohjaajillle, sekä uusille tuomareille. Koulutuksia pidetään Oulussa, Espoossa, Raaseporissa, Porvoossa, Kokkolassa ja Tuusulassa.
EU:n uusi tietosuoja-asetus, jonka tavoitteena on lisätä henkilötietojen käsittelyn avoimutta ja läpinäkyvyyttä. Sillä halutaan vahvistaa rekisteröityjen oikeuksia valvoa henkilötietojensa käsittelyä. Elämme nyt toukokuussa 2018 loppuvaa siirtymäkautta. Asetusta aletaan soveltaa 25.5.2018 alkaen. Asetus on suoraan sovellettavaa lainsäädäntöä! Tietosuoja ohje seuroille / esimerkkiseloste käsittelytoimista:
RSS ATOM