Uutiset

Nyrkkeilyliiton toimisto ei palvele keskiviikkona 31. toukokuuta 2017 kirjanpitopalaverin vuoksi.
Suomen joukkue ylsi hienoon tulokseen Bornemissza turnauksessa Unkarin Egerissä. Suomi osallistui turnaukseen vain kuuden nyrkkeilijän joukkueella, mutta oli osallistuneista maista kolmanneksi paras lopullisessa vertailussa.
Pajulahdessa syyskuussa 2017 alkava Valmentajan ammattitutkinto VAT9 on näyttötutkintojärjestelmään kuuluva aikuisten ammatillinen tutkinto. Tutkinnon suorittaja osoittaa koulutuksessa, työssä ja muussa käytännön elämässä hankitun osaamisen ja ammattitaidon näytöin.
SNL:n ylimääräinen liittokokous pidetään lauantaina 10.6.2017 klo. 10.00 Solvallassa, Nuuksiontie 82, Espoo
Kaksipäiväinen II-tason tuomarikoulutus on uusille tuomareille ja tuomarikortin uusioille.
Liettuan Kaunasissa käyty Socikas turnaus toimi katsastuskilpailuna Rasmus Bergmanille miesten EM-kilpailuiden osalta. Vaikka tuloksellisesti tavoitteet eivät täyttyneet, niin suorituksia arvioitaessa voidaan todeta, että Bergman ansaitsee paikkansa EM-joukkueessa.
Suomen Nyrkkeilyliitto lähettää perinteiseen Unkarin nuorten turnaukseen kuusi nyrkkeilijää. Egerin Urheilukoulun järjestämä kansainvälinen turnaus kerää Egerin kaupunkiin noin 270 nyrkkeilijää 13 eri maasta
Alkaneen olympiadin ensimmäisen vuoden keskeisiä tavoitteita ovat liittojohtoisen valmennuksen uudelleen organisointi, valmennusjärjestelmän kehittäminen sekä toiminnan sopeuttaminen käytössä oleviin resursseihin.
Kamppailulajien yhteinen junioriohjaajakoulutus pidetään lokakuussa 2017 Tapanilan Urheilukeskuksessa Helsingissä. Koulutusviikonloput ovat 7.-8.10. ja 28.-29.10.2017.
Suomen Nyrkkeilyliiton väelle on kesän kynnyksellä tarjoilla todellakin monipuolinen päivä SNL:n valmennuskeskuksessa Solvallassa. Samana päivänä järjestetään Puheenjohtajapäivät 2017, Uusia ideoita kuntonyrkkeilyyn-koulutus ja Nyrkkeilyliiton ylimääräinen liittokokous.
RSS ATOM