Tammer Turnaus

Tammer Turnaus aloittaa nyrkkeilyvuoden

Nyrkkeilyn kansainvälinen Tammer Turnaus on legendaarinen urheilutapahtuma, joka isketään vuosittain Tampereella Pyynikin palloiluhallissa.

Kansainvälisesti tunnettu Tammer Turnaus on korkealaatuinen ja
urheilullisesti kovatasoinen turnaus, joka sytyttää yleisön suomalaisen nyrkkeilyn pyhätössä joka syksy.

Vuonna 2019 Tammer Turnaus iskettiin historian 40. kertaa. Vuosittain luvassa on kattaus huippunyrkkeilyä kun 10-20 maan maajoukkueet saapuvat Pyynikille taistelemaan arvostetuista turnausmitaleista. Suomen maajoukkue saa vastaansa niin haastajia kuin kokeneita menestyjiä kaikista maanosista. Tammerin kestosuosikkeja ovat joukkueet Brasiliasta, Filippiineiltä ja Brittein saarilta.

Vuoden parhaat asiakastilaisuudet ja henkilökunnan virkistystapahtumat vietetään Tammer-kehän äärellä VIP-vieraina!


Ohjelma / Schedule JANUARY 2022

Perjantai / Friday 21.01.2022

klo 15.00 Alkuottelut / Preliminaries

klo 18.00 Alkuottelut / Preliminaries

Lauantai / Saturday 22.01.2022

klo 12.00 Semifinaalit / Semifinals

klo 17.00 Semifinaalit / Semifinals

Sunnuntai / Sunday 23.01.2022

Klo 14.00 - Loppuottelut / Finals

OSALLISTUVAT MAAT

Turnaukseen osallistuu vuosittain 10-20 maata ja mukana on joukkueita useasta eri maanosasta. Turnauksen kestosuosikkeja ovat Brittein saaren kova kolmikko Englanti, Skotlanti ja Wales, sekä naapurimaamme Ruotsi ja Venäjä. 2010-luvulla  Brasilia on marssittanut huippuiskijänsä Pyynikin kehään useana vuonna ja tuulahduksia Aasian nyrkkeilykulttuurista esittelevät usein Kazakstanin ja Filippiinien joukkueet. Suomea turnauksessa edustaa vuosittain miesten maajoukkue ja monesti Tampereella on saatu ihailla myös olympiamitalisti Mira Potkosen iskujen kovuutta. Tammikuun 2022 turnauksessa naisten sarjoja tähdittävät ainakin hallitsevat Suomen mestarit Pihla Kaivo-oja (51kg) ja Eveliina Taimi (69kg).