Vakuuttaminen on osa vastuullista seuratoimintaa

22.10.2015
Ovathan teidän nyrkkeilyseuran harrastajat vakuutettuja? Nyrkkeilyliiton yhteistyökumppani OP-Pohjola on hiljattain uudistanut Sporttiturva-vakuutuksen. Vakuutusturva on huomattavasti kattavampi kuin aikaisemmin.

Tietäväthän harrastajanne Nyrkkeilyliiton tarjoamista lisenssivakuutustuotteista?
Lisenssivakuutuksen ostaneet saavat kattavan vakuutusturvan lisäksi käyttöönsä jäsenkortin, jolla voi hyödyntää jäsenetuja.

 Sporttiturvan keskeisimmät muutokset:

 Tapahtumakohtaisen hoitokulujen korvaussumma on nostettu 8.500 eurosta 15.000 euroon

 • Oikeus korvaukseen perustuu äkillisen tapahtuman aiheuttamaan vammaan
  • Aikaisemmin vahingon sattuessa tarvittiin ulkoinen tekijä, jotta vakuutus korvasi hoidon
  • Tapaturmaan ei tarvita enää ulkoista tekijää ja esimerkiksi voimanponnistuksen vuoksi syntynyt vamma korvataan ja hoidetaan
  • Korvauspiirissä on nyt myös esim. akillesjänteen katkeaminen
  • Hammasvamman hoidossa ei ole enää aikarajaa. Sen voi hoitaa kuntoon kun se urheilijalle tai aktiiviliikkujalle parhaiten sopii.
    
 • Nyt myös ortopediset tuet ja sidokset kuuluvat vakuutusturvaan
   
 • Tapaturman sattuessa OP-Pohjolan Sporttiturva-asiakkaiden käytettävissä on valtakunnallisen kumppaniverkoston hoitolaitosten lisäksi Helsingissä sijaitseva Omasairaala, joka hoitaa tuki- ja liikuntaelinten vammoja  huippu-urheiluun keskittyvien ortopedien johdolla. Omasairaalan valtakunnallinen sairaalaverkosto laajenee ja seuraava sairaala avataan Tampereelle kesällä 2016.

Lisätiedot:

Katso lyhyesti videolta Pohjola Vakuutuksen henkilöasiakkaista vastaavan johtajan Hanna Hartikaisen ja Omasairaalan toimitusjohtajan Harri Ahon terveiset Sporttiturvaan liittyen: https://www.youtube.com/watch?v=X7eTFSYU23w

 

LIITTEENÄ Sporttiturva + Omasairaala= Tyytyväinen aktiiviliikkuja-esite ja Sporttiturvasta-PP-esitys