Kansainvälinen nyrkkeilyn fysiikkaharjoittelukoulutus 12.-14.1.2018

12.12.2017

Petri Eriksson
Petri Eriksson

Tammikuun 12. -14. päivinä pidetään kansainvälinen nyrkkeilyn fysiikkaharjoituskoulutus Solvallan Urheiluopistolla. Kouluttajaksi saapuu Petri Eriksson Ruotsista, joka on valmentanut kaksi aikuisten arvokisamitalistia, sekä on erikoistunut nyrkkeilyn fysiikkaharjoitteluun.

Erikssonin fysiikkaharjoittelu tehdään asiantuntevan suunnitelman mukaan ja erittäin kurinalaisesti, mutta ne tuottavat myös tulosta. Sykekello auttaa seuraamaan harjoittelun intensiteettiä ja määrää. Sykeseurannalla voi suunnitella harjoittelun intensiteetin ja palautumisen siten, että vältetään vammoja. Sykkeeseen perustuvalla harjoittelulla huippukunnon voi saavuttaa tehokkaasti ja vähemmillä vammoilla.

Koulutus sisältää sykeharjoittelun perustiedot, nopeusvoima- ja räjähtävyysharjoittelua. Teemana on myös kestävyys- ja voimaharjoittelun yhdistäminen.

Petri Erikssonin valmennettavat ovat saavuttaneet muun muassa aikuisten EM-hopean, aikuisten EM-pronssin, aikuisten EU-hopean, nuorten EM-hopean, useita mitalisijoja AIBA:n kalenteriturnauksissa, neljä Pohjoismaiden mestaruutta, neljä Ruotsin mestaruutta ja Norjan mestaruuden.

Naisten ja tyttöjen kv. leiri

Valmentajakoulutuksen yhteydessä pidetään kansainvälinen naisten ja tyttöjen koulutusleiri, jossa sparrataan, tehdään fysiikkaharjoituksia, sekä paritekniikkaa. Käytännönharjoitusten lisäksi naisten ja tytöt osallistuvat nyrkkeilyn fysiikkaharjoittelukoulutuksen teoriaosuuksiin ja saavat arvokasta tietoa oman harjoittelunsa tehostamiseksi.

Ruotsin Nyrkkeilyliitto on luvannut lähettää joukkueen leirille. Myös muista maista saattaa tulla osallistujia. Suomesta leirille toivotaan tulevan kaikki kärkinaiset ja tytöt. Kaikki kilpailukokemusta omaavat nais- ja tyttönyrkkeilijät ovat tervetulleita leirille. Sparrien harjoitusparien sopimisessa otetaan kokemuserot luonnollisesti huomioon.

Hinnat:

SNL jäsenseurojen edustajat 250€ / osallistuja, sisältäen leirin, koulutuksen ja täyden ylläpidon (majoituksen ja ruuat).

Ilman majoitusta SNL jäsenseurojen edustajat 190€ / osallistuja (sis. leirin, koulutuksen ja ruuat).

Muille kuin SNL jäsenseurojen edustajille hinta on 350€ täydellä ylläpidolla ja ilman majoitusta 290€.   

ILMOITTAUTUMINEN

Valmentajien ja nyrkkeilijöiden ilmoittautuminen tapahtuu 20. joulukuuta mennessä Suomisportissa osoitteessa: https://www.suomisport.fi/events/dbdb5d3f-35c5-49aa-80df-d52a57442d02.

SNL tukiurheilijat ja muiden lajien valmentajat ilmoittautuvat sähköpostitse; miika.forsstrom@finbox.fi.

Lisätiedot koulutuksesta ja opastusta ilmoittautumiseen:

toimistosihteeri Miika Forsström, miika.forsstrom@finbox.fi

LIITTEENÄ OHJELMAN SISÄLTÄVÄ KOULUTUSKUTSU JA TIETOPAKETTI PETRI ERIKSSONIN VALMENNUKSESTA:

Liitteet