VeikkausTV näyttää nyrkkeilymaaottelun lauantaina

17.12.2015


Tomi Honka, kuvaaja Antti Latva-Kyyny
Tomi Honka, kuvaaja Antti Latva-Kyyny

Suomen ja Ruotsin nyrkkeilymaajoukkueet kohtaavat tulevana lauantaina 19. joulukuuta kello 14.00 alkaen Helsingin Urheilutalolla. VeikkausTV näyttää tapahtuman ilmaiseksi suorana lähetyksenä.

Veikkauksella on yli miljoona rekisteröitynyttä käyttäjää joilla on mahdollisuus katsoa VeikkausTV:n kautta nyrkkeilymaaottelua.

- Nyrkkeily on lunastanut katsojamäärillään paikkansa VeikkausTV:n ohjelmistossa. Olemme viimeisen vuoden aikana tehneet omat tuotannot mm. GeeBee- ja Tammer-turnauksesta ja nyt vuoden päättää upeasti Suomi – Ruotsi maaottelu, joka kiinnostanee kamppailu-urheilun ystäviä laajemminkin, kertoo VeikkausTV:n vastaava Juha Laasila.

VeikkausTV:n selostajana toimii Karre Anttonen ja asiantuntijakommentaattorina on raskaansarjan Pohjoismaiden mestari Tomi Honka, joka ei pysty loukkaantumisen vuoksi osallistumaan maaotteluun nyrkkeilijänä.

- On hienoa ja jännittävää päästä mukaan maaotteluun kommentaattorin tehtävässä. Aiempaa kokemusta vastaavanlaisesta hommasta minulla ei ole, Suomen Nyrkkeilyliiton toimistolla työssäoppimisjaksoa suorittava Honka kertoo.

- Odotan erittäin tasaista ja kiihkeää maaottelua. Jokainen voittopiste tulee olemaan erittäin tärkeä maaottelun lopputuloksen kannalta. Veikkaan että Suomen joukkue saa kovan taistelumoodin päälle ja vie niukan voiton, Honka ennustaa.

Veikkaus tulee myös ottamaan maaottelun kamppailuja vedonlyöntikohteikseen.