UUSI LISENSSIKAUSI

7.8.2013

Lisenssijärjestelmä suljettuna 19.-22.8.2013

Lisenssivaihtoehdot ja maksut 2013 - 2014

 

Lisenssivakuutuskausi on aina vuosittain 1.9. -31.8. Uusi tuoteseloste löytyy täältä. Huomioithan muuttuneet hinnat! Uuden lisenssivakuutuksen voi ostaa 23.8. alkaen. Lisenssivakuutus astuu voimaan kuitenkin vasta 1.9.2013.

Lisenssivakuutus kannattaa ostaa heti kauden alussa, sillä se korvaa myös harjoitellessa mahdollisesti sattuneet vammat.

 

Mikäli urheilijalla on oma vapaa-ajan vakuutus, mikä korvaa myös nyrkkeilyssä sattuneet vammat, hän voi ostaa vakuutuksettoman lisenssin. Kun valitset tämän vaihtoehdon, täytä vakuutusyhtiön nimi sekä numero niille varattuihin kohtiin nettilomakkeessa. Enää ei siis tarvitse lähettää kopiota vakuutustodistuksesta liittoon.

 

Muistattehan, että myös kuntonyrkkeilijöille on tarjolla todella edullinen vakuutus. Vakuutuksesta kannattaa puhua aina kauden alussa. Kuntoilijoita kannattaa pyytää tarkistamaan, kattaako oma vapaa-ajanvakuutus myös kuntonyrkkeilyssä sattuneet vammat ja jos ei, suositella Nyrkkeilyliiton ja Pohjolan tarjoamaa vakuutusta.

 

HUOM! Nyrkkeilyliitto haluaa kannustaa kaikkia seuroja myymään harrastelisenssejä (HA/HJ-lisenssi). Nyrkkeilyliitto korvaa jokaisesta HA- tai HJ-lisenssistä seuralle 2,00 €. Huomioikaa, että kuntonyrkkeilijän on täytettävä seuran nimi ostaessa lisenssiä. Nyrkkeilyliitto maksaa seurojen tienaamat rahat lisenssikauden lopussa.

 

Ongelmatilanteissa

Miksi en saa ostettua lisenssiä? Yleisimpiä syitä:

- sukunimi ja etunimi ovat vaihtaneet paikkaansa

- nimi on kirjoitettu väärin

- henkilötunnus on väärin (huomioitava tuleeko väliviiva vai A-kirjain)

 

Sähköinen järjestelmä rekisteröi ensimmäisellä ostokerralla kaikki tiedot siten, kuin ne on kirjoitettu. Jos esimerkiksi nimi on kirjoitettu väärin, ei samalla henkilötunnuksella voi ostaa uutta lisenssiä, ennen kuin nimi on korjattu. Ongelmatilanteissa ota yhteyttä taloussihteeri Hellevi Vasaraan, 040-1387878/ snl.vasara@kolumbus.fi. Hellevi osaa auttaa myös mm. tilanteissa, joissa sukunimi on vaihtunut ja se tulee korjata rekisteriin.