HAKUJULISTUS

2.4.2012


Nyrkkeilyliitto hakee toiminnanjohtajaa

Suomen Nyrkkeilyliitto on vuonna 1923 perustettu nyrkkeilyurheilun lajiliitto, jonka perustan muodostavat 185 jäsenseuraa. Nyrkkeilyseurat liikuttavat vuosittain noin 20 000 lajin harrastajaa. Liiton palveluksessa on kolme päätoimista työntekijää. Liiton toimisto sijaitsee Helsingissä.

Nykyisen toiminnanjohtajan siirtyessä eläkkeelle haemme

Toiminnanjohtajaa

vastaamaan liiton operatiivisen toiminnan johtamisesta.

Tehtävässäsi huolehdit liiton strategian mukaisten tavoitteiden ja toimenpiteiden toteuttamisesta, vastaat liiton toiminnan ja talouden suunnittelusta sekä sen toteutuksesta yhteistyössä liittojohtokunnan kanssa. Toiminnanjohtajana vastaat toimiston käytännön sujuvuudesta ja toimit henkilöstön esimiehenä, huolehdit yhteiskuntasuhteista liiton eri sidosryhmien kanssa niin kotimaassa kuin ulkomailla. Vastaat nyrkkeilyurheilun yleisestä edunvalvonnasta sekä liiton varainhankinnasta, viestinnästä ja markkinoinnista.

Edellytämme sinulta kokemusta ja näyttöä organisaation johtamisesta, vuorovaikutustaitoja sekä kykyä innostaa ihmisiä ja uudistaa toimintaa. Olet esiintymiskykyinen ja markkinointihenkinen. Lisäksi edellytämme toiminnanjohtajalta kehitysmyönteisyyttä ja verkosto-osaamista. Omaat tehtävään soveltuvan koulutuksen ja hoidat sujuvasti kansainvälisiä yhteyksiä englannin kielellä. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Toiminnanjohtajan tehtävät edellyttävät joustavuutta työajoissa sekä valmiutta matkustamiseen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän suomalaisen urheilun näköalapaikalla sekä hyvät mahdollisuudet vaikuttaa nyrkkeilyurheilun ja harrastamisen kehittämiseen.

Tehtävä alkaa 01.09.2012.

Lisätietoja antavat Suomen Nyrkkeilyliiton puheenjohtaja Harri Appelroth puh. 0207 482 603 ja varapuheenjohtaja Sirpa Makkonen puh. 0500 736 666.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 30.4.2012 klo 15.00 mennessä osoitteella: Suomen Nyrkkeilyliitto ry, toiminnanjohtaja, Radiokatu 20, 00093 SLU tai sähköpostilla otsikolla ”Toiminnanjohtaja”: snl@kolumbus.fi