Aikuisten SM-kilpailujen 2018 SM-tiedote seuroille

9.4.2018

SM-nyrkkeilyt 2018 käydään tuleva viikonloppuna (pe-su 13.-15.4.2018) Porissa. Tässä seuroille tietoja kilpailujen yksityiskohdista.

Osanottomaksu

Jos osanottomaksua ei ole hoidettu kutsun (KATSO LIITE) mukaisesti järjestävän tahon tilille 9.4.2018 (TÄNÄÄN) mennessä, niin maksu on 50 euroa ja se maksetaan käteisellä ennen punnitusta.

Käsien sidonta

Naisten ottelut otellaan normaalitapaan AOB-sääntöjen mukaisilla kangaskäsisiteillä, jotka kiinnitetään velcro-tarralla.

Miesten otteluissa ottelijat saavat valita ottelevatko he kangassiteillä tai ns. ammattilaissiteillä teipattuna. Jos valitsee kangassiteet, niin silloin ei saa käyttää teippiä. Käsisiteet tarkistetaan ennen otteluita hanskojen luovutuksen yhteydessä. Kaikki seurat/ottelijat vastaavat itse käsien sidonnasta, eikä järjestäjät toimita sidontatarpeita.

Painoluokat ja poisjäännit

Painoluokan vaihtaminen ei ole sallittua. Mahdollisista poisjäänneistä on ilmoitettava mahdollisimman pikaisesti Nyrkkeilyliittoon sähköpostitse: info@finbox.fi.

Nyrkkeilyliitto päivittää osallistujalistaa poisjäänien sattuessa verkkosivuillaan osoitteessa https://www.nyrkkeilyliitto.com/?x103997=1085126.

Paikalle saapuminen

Vain niiden painoluokkien osalta joissa ilmoittautuneita on kaksi (2) ottelijaa nämä voivat tulla paikalle sunnuntain punnitukseen. Muissa painoluokissa ottelevien pitää tulla perjantaina punnitukseen ja lääkärintarkastukseen, jotta voidaan huomioida perjantain arvonnassa koska ottelusuunnitelma ei voida vielä laatia. Näin ollen niissä painoluokissa joissa on kolme (3) tai neljä (4) osallistujaa semifinaali voi tulla jo perjantaille.

Muu info SM-nyrkkeilystä löytyy kilpailujen verkkosivuilta http://smnyrkkeilyt2018.fi/.

Liitteet