Nyrkkeilyn Suomen mestaruuskilpailut uudistuvat

18.4.2018


Suomen Nyrkkeilyliiton johtokunta on päättänyt uudistaa aikuisten Suomen mestaruuskilpailuja vuodelle 2019. SM-nyrkkeilyt 2019 käydään kahtena viikonloppuna.

Ilmoittautuminen SM-nyrkkeilyihin 2019 sitovin painoluokkailmoituksin tehdään 15. maaliskuuta mennessä. Seuraavalla viikolla Nyrkkeilyliitto järjestää SM-kilpailujen virallisen arvontatilaisuuden, jota seurat voivat tulla seuraamaan paikan päälle tai seurata sitä suorana lähetyksenä liiton Facebook-sicujen välityksellä.

Alkuottelut isketään SM-alkuturnauksessa 13.-14. huhtikuuta 2019. SM-lopputurnaus (välierät ja loppuottelut) isketään 27.-28. huhtikuuta 2019. Molempien SM-tilaisuuksien järjestelyoikeudet ovat Nyrkkeilyliiton jäsenseurojen haettavissa.

Nyrkkeilyn Suomen  mestaruuskilpailut 2019:

15.2.-15.3.2019 ilmoittautuminen
20.3.2019 (noin) virallinen arvontatilaisuus (Helsinki)
13.-14.4.2019 Alkuottelut (SM-alkuturnaus)
27.-28.4.2019 Välierät ja loppuottelut (SM-lopputurnaus)

Huomioita:

- SM-kilpailuihin voi osallistua 16 nyrkkeilijää per painoluokka. Jos johonkin sarjaan tulee yli 16 ilmoittautunutta, niin Nyrkkeilyliiton kilpailuvaliokunta päättää mahdollisista karsintaotteluista.

- Ilmoittautumishetkellä nyrkkeilijällä tulee käytynä vähintään viisi olympiatyylin nyrkkeilyn kilpaottelua yleisessä sarjassa tai A-junioreissa.

- Ilmoittautumisen yhteydessä nyrkkeilijöistä on lähetettävä kelpolaatuinen sähköinen valokuva kilpailujen markkinointia varten.

- SM-alkuturnaukseen osallistuu vain ne nyrkkeilijät, jotka eivät päässeet suoraan arvalla välierä- ja loppuottelutilaisuuteen.

- Nyrkkeilijä, joka pääsee suoraan vapaa-arvalla välieriin/finaaliin, eikä tule ottelemaan ei saa SM-mitalia.

Tilaisuuksien järjestämisoikeudet:

Suomen Nyrkkeilyliiton johtokunta myöntää SM-turnausten järjestämisoikeudet hakemusten perusteella jäsenseuroilleen. Tarkemmat tiedot SM-kilpailujen hakukriteereistä- ja yksityiskohdista tiedotetaan erikseen.


Lisätiedot: miika.forsstrom@finbox.fi / Miika Forsström, toimistosihteeri, Suomen Nyrkkeilyliitto