Kamppailulajien seurawebinaari 1 ma 6.9 klo 18.00-19.30

17.8.2021

Ensimmäisessä kamppailulajien yhteisessä seurawebinaarissa maanataina 6.9.2021 klo 18.00-19.30 käydään läpi malli, jonka avulla voi tehdä seuralle toimintakäsikirjan. Samalla suunnitellaan vuosikelloa, johon tehdään näkyväksi seuran tapahtumat ja toiminnot vuositasolla. 

Käsikirja ja vuosikello 

 

Kamppailulajien seuroissa on vahvat, hyvät perinteet ja toimintatavat, joiden mukaan toimintaa on järjestetty vuodesta toiseen. Nämä saattavat olla muutaman vastuuhenkilön takana eikä niitä välttämättä löydy kirjallisena. Uusien seuratoimijoiden perehdytyksessä ja mukaan saamisessa auttaa selkeästi määritellyt toimintaperiaatteet, toimintatavat ja vastuuhenkilöiden roolit. Nämä myös antavat seurasta hyvin johdetun kuvan ulkopuolisille. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty! 

 

Webinaariin osallistuminen maksaa 10€/seura. Yhdestä seurasta voi osallistua korkeintaan viisi henkilöä. Mitä useampi henkilö seurasta osallistuu mukaan webinaariin, sitä enemmän yhdessä saa aikaan! Webinaariin kannattaa myös houkutella mukaan vapaaehtoistyöstä kiinnostuneita henkilöitä, kuten vaikkapa lasten vanhempia. 

 

Seurasta yksi henkilö tekee ilmoittautumisen. Ilmoittautuminen päättyy 31.8.2021 ja siihen pääset tästä. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Seuran yhteyshenkilö voi jakaa linkin viidelle osallistujalle. Kouluttajana toimii Sanna Erdogan.