Viitanen ja Kaivo-oja Tammer Turnauksen mestareiksi

13.11.2022

Suomen naiset voittoihin Tammerissa

Vuoden toinen Tammer Turnaus huipentui isänpäivänä finaaleihin, jossa nähtiin kolmen suomalaisnyrkkeilijän sijaan kaksi. Helsingin Tarmon Sam Morovati joutui sairastumisen jälkeen antamaan brasilialaiselle Oliveira Wandersonille wo-voiton.

Pihla Kaivo-ojalle voitto MM-kolmosesta

Sarjassa W50kg Pihla Kaivo-oja sai vastaansa MM-kolmosen Brasiliasta. Kotiyleisön kannustuksessa Pihlalle 3-2 voitto Caroline de Almeidasta.

”Ensimmäisessä erässä oli hankaluuksia etäisyyden kanssa, vastustaja oli yllättävän ulottuva. Pikkuhiljaa etäisyys löytyi ja viimeisessä erässä piti sitten antaa kaikkensa”, Kaivo-oja analysoi.

Luvunlaskulla voitto Vilma Viitaselle

Etelä-Amerikan ykkönen Tatiana Chagas sai W54kg-finaaliottelussa tuta Vilma Viitasen lyöntivoimasta. Ottelun kolmas luvun lasku matsin kolmannessa erässä päätti taiston ja Vilmalle sarjavoitto.