Nyrkkeily tekee hyvää -seurakysely

12.4.2024

Nyrkkeily tekee hyvää


Nyrkkeilytunteja erityisryhmille, yhteistyötä alueen koulujen ja lastensuojelun kanssa. Työhyvinvointia, maahanmuuttajien ja tyttöjen omia ryhmiä. Yhteistreenejä muiden lajien treenien kanssa. Ilmaistunteja, tutustumiskäyntejä - nyrkkeily tekee hyvää monella eri saralla ympäri Suomea!

Me Finbox-perheen seurat teemme merkittävää yhteiskunnallista työtä eri ikäisten ihmisten liikuttajina ja nuorten kohtaamispaikkana. Viestintävaliokunta on lähettänyt seuroille kyselylinkin, jolla se kartoittaa alueilla ja seuroissa tapahtuvaa yhteistyötä erilaisten yhteistyökumppanien ja -toimijoiden kanssa. 

Webropol-linkin löydät seuroille 10.4. lähetetystä viestistä. Vastausaikaa 14.4. asti. Mikäli viestiä ja linkkiä ei löydy, olethan yhteydessä Viestintävaliokunnan pj. Päivi "Päkkärä" Aholaan, paivisahola@gmail.com


Kysely liittyy osaltaan Olympiakomitean #EiLeikataUrheilusta-kampanjaan, jolla kiinnitetään päättäjien ja Suomen hallituksen huomiota siihen, minkälainen yhteiskunnallinen vaikutus liikuntaan ja urheiluun kohdistettavilla leikkauksilla on. 
⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠
Viestintävaliokunta käyttää vastauksia hyväkseen julkisissa kannanotoissa ja osallistuessaan yhteiskunnalliseen keskusteluun. Tämän lisäksi kyselyllä saamme tietoa ympäri Suomea tehtävästä upeasta seuratyöstä, jota voimme esitellä Finbox-jäsenjulkaisussa.

Viestintävaliokunta kiittää jo etukäteen  yhteistyöstä