Solvallasta tulee Suomen Nyrkkeilyliiton virallinen valmennuskeskus

14.1.2016

Folkhälsan Utbildning Ab:n Solvallan urheiluopisto ja Suomen Nyrkkeilyliitto ry. ovat tehneet viisivuotisen yhteistyösopimuksen, jolla Solvallasta tulee Nyrkkeilyliiton virallinen valmennuskeskus. Nyrkkeilyliitto tulee järjestämään oman ja nyrkkeilymaajoukkueen leiri- ja koulutustoiminnan ensisijaisesti Solvallassa. Sopimukseen kuuluu myös valmennusyhteistyö.

Folkhälsan Utbildning -yhtiössä ollaan erittäin tyytyväisiä siihen, että Solvallan urheiluopistosta tulee maajoukkueen harjoittelu- ja koulutuskeskus liiton urheilijoille. 

Folkhälsan Utbildning -yhtiön tavoitteena on yhteistyö, jossa keskiössä ovat urheilu, koulutus ja maajoukkuetoiminta sekä juniori- ja kuntourheilu. Pyrkimys on myös kehittää Solvallan urheiluopiston kurssitoimintaa vapaassa sivistystyössä.

Nyrkkeilyliitossa iloitaan yhteistyöstä Solvallan ja Folkhälsan Utbildning -yhtiön kanssa.

- Keskitämme huippu-urheiluresurssimme pääkaupunkiseudulle ja Solvalla tarjoaa täydelliset puitteet maajoukkuetoiminnalle. Lisäksi yhteistyön ansiosta voimme kehittää edelleen suosittua kuntonyrkkeilyä ja tarjota seuroillemme laadukkaat ja edulliset leiriolosuhteet, Nyrkkeilyliiton toiminnanjohtaja Tobias Karlsson sanoo.

Lisätiedot: Tobias Karlsson, toiminnanjohtaja Suomen Nyrkkeilyliitto, 0400 278 069