Kallioisen taitava nyrkkeily ei aivan riittänyt voittoon

27.8.2014

Kalle Kallioinen. 
Kuva Lars Dahlberg
Kalle Kallioinen. Kuva Lars Dahlberg

Sijoitusottelussaan Kallioinen kohtasi Australian Satali Tevi-Fuimaonon. Ensimmäisen ottelun tappiosta jäi sen verran hampaan koloon, että tavoitteena oli nostaa selvästi tasoa, ja ottaa voitto päätösottelussa.

Kallioinen nostikin tasoaan ja sai heti juonesta kiinni ottelussa. Ajoittain hienoja välähdyksiä taidostaan esitellyt suomalainen osui takimmaisellaan monipuolisesti. Viime vuoden B-junioreiden maailmanmestariksi itsensä iskenyt australialainen esitti myös taidokasta nyrkkeilyä. Tevi-Fuimaono onnistuikin kääntämään ottelua edukseen vahvalla lähiottelullaan ja aktiivisella nyrkkeilyllä etenkin erien lopussa. Valitettavasti Kallioisen hieno ottelu ei riittänyt voittoon asti tuomareiden papereissa, jotka kirjasivat voiton Australiaan tuomariäänin 3-0.

 

Kallioinen oli hyvin mukana viimeisessä ottelussaan, joten harmitus olikin melkoinen, kun voitto pääsi karkaamaan Australiaan. Kalle totesi heti ottelun jälkeen, että lisää on treenattava. Vaihdoimme ottelun jälkeen muutaman sanan Australian valmentajan kanssa, ja olimme yksimielisiä siitä, että näimme hyvän nyrkkeilyottelun.

 

Maanantai 25.8.

Suomalaisottelut

75 Satali Tevi-Fuimaono AUS - Kalle Kallioinen FIN 3-0 (30-27, 30-27, 30-27)