Vuoden 2020 palkintohaut ovat käynnistymässä.

2.10.2020

Hae vuoden 2020 seurapalkintoja – urheiluseuroja palkitaan tänä vuonna kolmessa kategoriassa! Avaa juttu nähdäksesi koko uutinen

Haettavat kategoriat ovat:

 

Vuoden Tähtiseura

Vuoden Tähtiseura-palkintojen hakuaika päättyy 20.10.

Tänä vuonna palkintoluokkia on kaksi:

  1. Vuoden lasten ja nuorten Tähtiseura. Voittajaseura palkitaan 5 000 euron arvoisella lasten ja nuorten Vuoden Tähtiseura -palkinnolla ja lisäksi 14 muuta seuraa palkitaan 1 000 euron alueellisilla kannustuspalkinnoilla. Yhteistyökumppanina ja palkinnon lahjoittajana on Gasum.
  2. Vuoden aikuisliikunnan Tähtiseura. Voittajaseura palkintaan 3000 euron arvoisella Vuoden Tähtiseura-palkinolla. (Tässä palkintoluokassa ei ole erillisiä kannustepalkintoja)

 

Aluejärjestöjen seurakehittäjät käsittelevät hakemukset ja ehdottavat palkinnon saajaa. Hakuun voivat osallistua Tähtiseurat ja seurat, jotka ovat matkalla Tähtiseuraksi.

 

Fiksu seura -palkinto

Fiksu seura palkinnolla palkitaan seura, joka on ottanut käyttöön ympäristön kannalta fiksuja toimintatapoja. Paras toimintatapa palkitaan 2 000 euron palkinnolla. Palkintoa voivat hakea kaikki urheiluseurat 20.10. saakka. Olympiakomitean raati valitsee voittajan.

 

Uutisjuttu löytyy tästä: https://www.olympiakomitea.fi/2020/09/28/hae-vuoden-2020-seurapalkintoja-urheiluseuroja-palkitaan-tana-vuonna-kolmessa-kategoriassa/