Seuratiedote aikuisten SM-kilpailujen osallistumisoikeudesta

24.1.2019


Jos urheilija on otellut muissa kamppailulajeissa ja haluaa osallistua nyrkkeilyn Suomen mestaruuskilpailuihin 2019, niin hänelle tulee hakea kansainvälisen lajiliiton AIBA:n lupa tähän.

Lupa haetaan lähettämällä liitteenä olevat hakemuslomake ja lääkärintodistus Suomen Nyrkkeilyliitolle mieluiten skannattuna sähköpostilla info@finbox.fi. Suomen Nyrkkeilyliitto toimittaa hakemuksen tarkastettuaan sen AIBA:lle.

SM-kilpailujen ilmoittautumisaika on 15.2.-15.3.2019 ja kilpailujen arvontatilaisuus pidetään 20.3.2019. AIBA:n lupa on täytynyt tulla ennen arvontilaisuutta, joten hakemukset kannattaa toimittaa Nyrkkeilyliittoon mahdollisimman nopeasti!

Muut edellytykset kilpailijoilta:

1. Suomen nyrkkeilymestaruuskilpailujen osanotto-oikeus on 1979- 2000 syntyneillä Suomen Nyrkkeilyliiton jäsenseuran nais – ja miesnyrkkeilijöillä. Kilpailukirjassa on oltava merkintä suoritetusta täydellisestä lääkärintarkastuksesta, jonka suorittamisesta saa olla kulunut enintään yksi vuosi.

2. Suomen mestaruuskilpailuihin voivat osallistua aikaisemmin vähintään viisi ottelua yleisessä sarjassa tai A-junioreissa otelleet nyrkkeilijät.

3. Kilpailukirjan yhteydessä on pyydettäessä esitettävä voimassa olevasta vakuutuslisenssistä maksukuitti/todistus.

4. Vähintään vuoden yhtäjaksoisesti Suomessa asunut ulkomaalainen edellyttäen, että hän täyttää edellä mainitut vaatimukset.

5. Ovat suorittaneet ilmoittautumismaksun.

6. Nyrkkeilijän seura on maksanut vuoden 2019 jäsenmaksun.

Suomen mestaruuskilpailuihin voivat osallistua aikaisemmin vähintään viisi ottelua yleisessä sarjassa tai A-junioreissa otelleet nyrkkeilijät”.

 

Lisätiedot aikuisten SM-kilpailuista löytyy osoitteesta https://www.nyrkkeilyliitto.com/kansallinen-kilpailu-ja-leiritoi/kilpailukalenteri/kilpailukalenteri-2019/aikuisten-sm-kilpailut-2019/ ja kilpailujen kilpailukutsu lähetetään seuroille pian.

 

LIITTEENÄ hakulomake ja lääkärintodistus-kaavake

Liitteet