Suomisport info Nyrkkeilyliiton jäsenseuroille

11.7.2018


Suomen Nyrkkeilyliitto suosittelee jäsenseuroilleen Suomisport-palvelun käyttöönottoa syksyn 2018 nyrkkeilykurssien myyntiin. Suomisportin tavoitteena on jopa 80% ajansäästö seuran henkilötyön rutiinitehtävissä.

Suomisportia käyttää jo yli 60 lajiliitoa ja 250 000 suomalaista. Suomisportin visiossa on että palvelua käyttäisi miljoona suomalaista.

Palvelu on laajentumassa myös kaupunkien käyttöön ja jo kolme kaupunkia on ottanut palvelun käyttöönsä. Kaupungit ja kunnat käyttävät Suomisportin faktatietoja tukien ja harjoitustilojen myöntämisessä.

Nyrkkeilyliiton jäsenseurojen kaikkien harrastajien tulee olla lisensioituja ja toistaiseksi kaksi kaupunkia on kysynyt Nyrkkeilyliitolta seurojen harrastajamääriä käyttöönsä. Suomisportista kaupungit saavat tarkat faktatiedot harrastajista, eikä heidän enää tarvitse tehdä päätöksiään perustuen arvioihin tai seurojen omiin ilmoituksiin, joita ei pystytä varmentamaan.

Suomisport seuroille

Suomen Nyrkkeilyliiton jäsenseurat pystyvät ottamaan Suomisportin käyttöönsä ja myydä siellä jäsenyytensä, kurssinsa ja muut tapahtumansa.

Seurojen tapahtumapalvelut ovat kehittyneet hyvää vauhtia ja nyt seuroilla on jo käytössä tapahtuma/kurssimyynnissä mm. alennuskoodit (esim. liikuntaeduilla maksavien asiakkaiden palvelemiseen) ja ajastetut hinnanalenemiset.

Suomisporttia käyttämällä seurojen säästää merkittävästi aikaa mm. laskutuksista ja jäsenrekisterien ylläpidossa. Suomisportia käyttävät seurat saavat käyttöönsä myös Dashboard-tilastot, jolla seuran kaikki tilastot saadaan kätevästi datana.

Jos seuranne on kiinnostunut ottamaan Suomisport-palvelun käyttöönsä, niin ottakaa yhteyttä Nyrkkeilyliiton toimistoon sähköpostitse info@finbox.fi ja sopikaa esimerkiksi puhelinajasta/tapaamisesta tai esittäkää kysymyksiä/ohjetoiveita.

Ohessa Olympiakomitean Suomisportin tilannekatsaus!

Liitteet