Kesäkuun lopussa koulutusviikko Kisakeskuksessa

31.5.2018


Juhannuksen jälkeisellä viikolla Nyrkkeilyliiton perinteisen Kisiksen nuorten nyrkkeilyleirin yhteydessä järjestetään kokonainen koulutusviikko. Urheiluopisto Kisakeskus sijaitsee Länsi-Uudellamaalla, Raaseporin kaupungissa, Pohjan alueella.

Koulutusviikko alkaa maanantaina 25.keskäkuuta II-tason tuomarikoulutuksella ja kuntonyrkkeilyohjaajien perus- ja täydennyskurssilla. Molemmat kurssit ovat kaksipäiväisiä.

Keskiviikkona pidetään Uusia ideoita nyrkkeilyharjoituksiin-koulutuspäivä, joka soveltuu niin kilpanyrkkeilyvalmentajille kuin kuntonyrkkeilyohjaajillekin.

Torstaina ja perjantaina pidetään Nyrkkeilyvalmennuksen pikakurssi, joka on tarkoitettu kilpanyrkkeilyvalmentajiksi haluaville ja kokemattomille valmentajille. Toki myös kokeneet valmentajat ovat tervetulleita kurssille.

- Koulutusviikolle voi osallistua johonkin tiettyyn koulutukseen tai sitten räätälöidä itselleen antoisan 3-5 päivän koulutuskokonaisuuden, Suomen Nyrkkeilyliiton koulutusorganisaattori Miika Forsström kertoo.

Mahdolliset koulutuskokonaisuudet:
 

3 päivää (ma-ke) - Kuntonyrkkeilyohjaajakoulutus ja Uusia ideoita nyrkkeilyharjoituksiin
- Kuntonyrkkeilyohjaajille, jotka haluavat saada yhden syventävän lisäpäivän koulutukseen

3 päivää (ke-pe) - Uusia ideoita nyrkkeilyharjoituksiin ja Nyrkkeilyvalmennuksen pikakurssi
- Kilpanyrkkeilyvalmentajille, jotka haluavat saada yhden syventävän lisäpäivän pikakurssiin

5 päivää (ma-pe) – Tuomarikoulutus, Uusia ideoita nyrkkeilyharjoituksiin ja Nyrkkeilyvalmennuksen pikakurssi
Tämä on suositus kilpanyrkkeilyvalmentajille ja sellaiseksi aikoville. Koulutusviikko tarjoaa kattavan katsauksen nyrkkeilyn sääntöihin, pikakatsauksen nyrkkeilyvalmennuksen perusteisiin ja ideoita käytännön harjoituksiin.

Ilmoittautumiset kaikkiin koulutuksiin Suomisportissa.

Ilmoittautumislinkit ja lisätiedot löytyvät Nyrkkeilyliiton koulutuskalenterista!

Lisätietoja saa myös sähköpostitse: miika.forsstrom@finbox.fi