C-JUNIOREIDEN EM-KILPAILUT

2.7.2014

Jerry Laine voittotunnelmissa.
Jerry Laine voittotunnelmissa.

Keszthely, Unkari 29.6. – 6.7.2014

Jerry Laine (56kg) hävisi puolivälierissä Italian Armando Casamonicalle kaikin tuomariäänin. Laine otteli upeasti ja haastoi italialaisen kovaan taistoon. Italialaisen kokemus ja rutiini piti hänet kuitenkin askeleen edellä, ja voitto siis Italiaan. Ottelun edetessä Laine pääsi paremmin ja paremmin otteluun mukaan, ja iski etenkin viimeisessä erässä kovaa ja rohkeasti.

Sekä Laine, että valmentaja olivat kuitenkin tyytyväisiä suoritukseen. Ensimmäisissa arvokisoissa puolivälierävaiheessa paras suoritus antavat uskoa tulevaisuuteen. Laine harmitteli ottelun jälkeen, ettei rutiinia kovista otteluista ole tarpeeksi, jonka turvin nämä ottelut käännetään voitoiksi. Kokonaistuutena Laine piti reissua onnistuneena, ja totesi tavoitteen täyttyneen, kun kotimatkalle ei tarvitse ilman voittoa lähteä.

 

Ottelutuloset 2.7.2014

56 Armando Casamonica ITA - Jerry Laine FIN 3-0

 

Aikaisemmat ottelutulokset

C-junioreiden Euroopan mestaruuskilpailujen ensimmäiset ottelut iskettiin tiistaina 1.7.14. Suomen Jerry Laine aloitti kilpailut hienosti kukistamalla Serbian Vacic Dobroslavin tuomariäänin 2-1. Laine hallitsi ottelua hienokseltaan joka erässä. Ottelun ratkaisi valmentaja mukana olleen Jarkko Pitkäsen mukaan Jerryn kovemmat ja selvemmät osumat sekä kehänhallinta. Jerry Laine ottelee seuraavan kerran keskiviikkona 2.7. illalla noin klo 19.00 aikoihin Italian Armando Casamonicaa vastaan. Ottelun voittaja varmistaa mitalin.

Valtteri Viitanen hävisi Ukrainan Taras Bondarchukille teknisellä tyrmäyksellä ensimmäisessä erässä. 
- Valtteri aloitti hyvin, mutta ukrainalaisen rutiini ja voima olivat liikaa. Valtteri teki oikeita asioita, mutta Bondarchuk oli vain parempi. Bondarchuk on viime vuoden U15 Euroopan mestari, joten ihan huonolle Valtteri ei hävinnyt, kommentoi Jarkko Pitkänen.

Ottelutulokset 1.7.2014
48kg   Taras Bondarchuk UKR - Valtteri Viitanen FIN TKO/1r
56kg  Jerry Laine FIN - Dobroslav Vasic SRB 2 - 1