YOUR MOVE

5.10.2010

Nuorten suurtapahtuma 27.5. -1.6.2011

Your Move -uutiskirje 1.10.2010


Nuoret merkittävässä roolissa Your Move Suurtapahtuman suunnittelussa ja toteutuksessa

Helsingissä 27.5 -1.6.2011 järjestettävän Suurtapahtuman ideoinnissa, suunnittelussa ja toteutuksessa on mukana iso joukko nuoria. Syyskuun alussa lähes 70 eri lajiliittojen nuorta kokoontui työstämään tapahtumaa ja oman lajin ohjelmaa.  Sportti työllistää -hankkeen kautta lajiliittoihin ja Nuoreen Suomeen on palkattu  lähes 40 alle 30-vuotiasta nuorta toteuttamaan Your Move Suurtapahtumaa.

13-19-vuotiaille tarkoitetun Suurtapahtuman ohjelma jakaantuu seuraavasti:

  • Your Move SPORT-viikonloppu 27.5.-29.5. urheiluseurojen nuorille
  • Your Move ACTION-päivät 30.5.-1.6. koulujen liikuntapäiviä ja luokkaretkiä varten

Tapahtumapaikkana toimii Helsingin Olympiastadionin ympäristö. Ilmoittautuminen Suurtapahtumaan alkaa marraskuussa.

Suurtapahtuma on vuoden 2011 suurin liikuntatapahtuma Suomessa. Paikalle odotetaan 50 000 nuorta!

Päivitä tietosi Suurtapahtumasta täältä


Äänestä Your Move Suurtapahtuman Superfaneja

Your Move Suurtapahtumaan kootaan ryhmä viestinviejiä eli Superfaneja. Superfanit ovat muun muassa urheilijoita ja eri alojen taiteilijoita. 

Äänestä, ketkä sopisivat mielestäsi Suurtapahtuman Superfaneiksi. Superfanien tulee olla nuoria kiinnostava henkilöitä, jotka innostavat liikkumaan. Annatko äänesi Aino-Kaisa Saariselle, Anssi Koivurannalle, Peetu Piiroiselle, Anna Abreulle tai Elastiselle? Vai onko sinulla oma ehdokas?

Voit äänestää 15.10 saakka.

Pääset äänestämään tästä

 
Moverit vauhdittavat yläkoulujen välituntiliikuntaa

Miten saada nuoret liikkumaan enemmän välitunneilla? Ratkaisu on helppo, kun nuoret pääsevät itse ideoimaan, suunnittelemaan ja toteuttamaan välituntiliikuntaa.

Koulut voivat nyt tilata maksutta nuorten ryhmän tueksi Moverin, joka kouluttaa oppilaita liikuntatapahtuman - esimerkiksi välituntiviikon -  järjestämisessä. Lisäksi hän tukee heitä tapahtuman suunnittelussa ja toteutuksessa.

Moveri on Nuoren Suomen kouluttama 20-29-vuotias nuori aikuinen. Osuuspankki tukee Movereiden toimintaa yläkouluissa eri puolilla Suomea.

Moveri-toiminan tavoitteena on, että vuoden loppuun mennessä nuoret ovat järjestäneet yläkouluissa, urheiluseuroissa ja nuorisotiloilla 250 liikuntatapahtumaa.

Moveri-tilaukset täältä