Kevään 2019 koulutusasioita

20.2.2019


Vuosi 2019 on lähtenyt Nyrkkeilyliiton koulutusten osallistujamäärien osalta hienosti käyntiin. Tuomarikoulutuksen on suorittanut jo 17 henkilöä ja sama määrä ihmisiä suoritti myös Mikkelissä pidetyn kilpanyrkkeilyvalmennuksen pikakurssin.

Keväällä koulutuksia pidetään ympäri Suomea seuraavasti:

Pohjois-Suomi

I-tason junioriohjaajakoulutus pidetään 6.-7. huhtikuuta ja 11.-12. toukokuuta Torniossa. Rovaniemellä on 6.-7. huhtikuuta myös kilpanyrkkeilyvalmennuksen pikakurssi ja kuntonyrkkeilyohjaajien perus- ja täydennyskurssi.

Etelä-Suomi

Helsingissä on kuntonyrkkeilyohjaajien perus- ja täydennyskurssi 2.-3. maaliskuuta. Kilpanyrkkeilyvalmentajakoulutuksia pidetään kesäkuun viimeisellä viikolla Raaseporin Kisakeskuksessa, jossa on myös II-tason tuomarikoulutus.

Länsi-Suomi

Porissa pidetään 6. huhtikuuta Vilperi-Box-koulutus. Kokkolaan kaavaillaan kuntonyrkkeilyohjaajien Diplomikurssia toukokuulle.  Elokuussa Länsi-Suomessa pidetään kuntonyrkkeilyohjaajien perus- ja täydennyskurssi ja syyskuussa Tampereella on II-luokan tuomarikoulutus.

Itä-Suomi

Mikkelissä on alkuvuodesta jo pidetty osallistujamääriltään onnistuneesti kilpanyrkkeilyvalmennuksen pikakurssi ja II-tason tuomarikoulutus. Marraskuulle Mikkeliin kaavaillaan kuntonyrkkeilyohjaajien diplomikurssia.

Katso lisätiedot koulutuksista ja ilmoittautumislinkit!