Boxing Day-materiaalit

Näin osallistut Boxing Day -juhlaan

 

Kansainvälista nyrkkeilyn juhlapäivää eli Boxing Day -juhlaa vietetään 27.8.2021 ympäri maailman. Mukaan on ilmoittautunut yli 50 maata! 

Pääjuhla järjestetään Belgradissa Serbiassa, tulevassa miesten MM-kisojen isäntäkaupungissa. Ohjelmassa on mm. Roy Jones Jr:n ohjaamat ulkoilmatreenit kaupungin pääaukeamalla sekä paljon muuta.

AIBAn presidentti Umar Kremlev kutsuu jokaisen suomalaisen nyrkkeilijän ja nyrkkeilyn ystävän mukaan juhlistamaan meidän päiväämme. 

"Kansainvälinen Nyrkkeilypäivä antaa yhteisöllemme mahdollisuuden juhlia yhdessä lumoavan upeaa urheilulajiamme. Voimme näyttää muille nyrkkeilyn kauneuden sekä monipuolisuuden ja miten laji yhdistää niin nuoria kuin vanhoja, entisiä ja nykyisiä kilpailijoita, perheitä ja kansoja. Nyrkkeily on päämäärätietoista sekä kurinalaista, näyttävää ja yhteisöllistä. Toivon, että jatkossa voimme yhdessä osoittaa maailmalle rakkautemme lajiamme kohtaan ja juhlia nyrkkeilyä vuosittain 27. elokuuta."


Osallistu ja osallista juhlaan

 

TERVEHDYKSET JA ONNENTOIVOTUKSET SOMESSA 

 1. Yksinkertaisimmillaan pyytäkää seuranne jäseniltä, kilpailijoilta, nyrkkeilijöiltä - varsinkin entisiltä kilpanyrkkeilijöiltä lyhyt videotervehdys, jossa toivotetaan "Happy Boxing Day" tai vaihtoehtoisesti suomeksi "Hyvää Nyrkkeilypäivää!"
 2. Varsinkin entisiltä kilpanyrkkeilijöiltä, jotka ovat mahdollisesti siirtyneet ammattilaisiksi, valmentajiksi toivotaan tervehdyksiä. Videossa voi mm. lyhyesti kertoa, miksi nyrkkeily on niin hieno laji, tsempata junioreita, kehottaa ihmisiä seuraamaan lajia kisoihin jne. Kieli joko suomi, ruotsi, englanti tai oma kotikieli. 
 • Kuvaa video matkapuhelin pystyasennossa (AIBA jakaa parhaita videoita omassa Instagram-tarinassaan, siksi kuvaussuunta pystyyn)
 • Jaa video omassa tai seurasi Instagram-tilin tarinassa ja syötteessä sekä Facebook-sivullasi
 • Tägää, eli lisää aihetuunnisteena: @aiba_official    @nyrkkeilyliitto #BoxingUnites #BoxingDay 

Halutessasi voit lisätä kuvaan viralliset kehykset.


HAASTA MUKAAN VIDEOTERVEHDYKSIIN: 

 • kaikki nyrkkeilyn ystävät, jotka harrastavat tai seuraavat lajia! 
 • seuranne sponsorit, yritykset, yhteistyökumppanit
 • somevaikuttajat! 
 • alueesi päättäjät!
 • tunnetko näyttelijän, muusikon, taiteilijan, taikurin, urheilijan, joka harrastaa lajia! Mikset pyytäisi onnitteluviestiä myös heiltä! 
 • tarkoituksena on todellakin täyttää some Boxing Day -tervehdyksillä ja trendata joka some-kanavassa! On siis erittäin tärkeää käyttää tägejä eli aihetunnisteita

Halutessasi voit lisätä videoon viralliset kehykset


BOXING UNITES - NYRKKEILY YHDISTÄÄ -SOMEKUVAT

Nyrkkeily yhdistää meitä kaikkia. Nyrkkeilyperheessä taustallasi ei ole väliä. Miten tämä näkyy sinun nyrkkeilylähipiirissäsi. Ota kuva ja jaa somessa aihetunnisteella: #BoxingUnites @aiba_official

Halutessasi voit lisätä kuvaan viralliset kehykset


FACES OF BOXING

Pyyhitään pois nyrkkeilyyn liittyvät ennakkoluulot, väärinkäsitykset ja osoitetaan lajimme moniarvoisuus sekä tasa-arvoisuus. 

 • Kuvatkaa n. 17-20 sekunnin mittainen varjonyrkkeilyvideo, kamera pystyasennossa
 • Varjonyrkkeile ensin hetki, käänny lopuksi kasvot kohti kameraa ja sano: We are faces of boxing
 • (kuvaajalle: lopeta kuvaaminen vasta n. 2-3 sekuntia sen jälkeen, kun kuvattava on sanonut lauseen kameralle. Eli jätä videoon ns. häntä. Tämä helpottaa videon editointia mahdollista jatkokäsittelyä varten)
 • Valitse kuvattavalle mieluusti sinivalkoinen asu, maajoukkuepuku, sininen ottelupaita jne
 • Mikäli mahdollista, kuvaa video kotikaupunkisi jonkin tunnetun rakennuksen, muistomerkin, patsaan tai jonkin upean luontokohteen luona.
 • Jaa video seuranne ja kuvattavan somekanavissa ja lähetä se jatkokäsittelyyn Suomen kampanjan yhteyshenkilölle Päivi Aholalle joko whatsappissa, Signaalissa tai suuret videotiedostot WeTransferin kautta. Puhelin: 0400128186 ja wetransferia varten sähköposti: paivisahola@gmail.com  

Muista käyttää somessa aihetunnisteita eli tägejä: @aiba_official  #FacesOfBoxing @nyrkkeilyliitto @umar_kremlev 

AIBA jakaa videoita omissa Insta-tarinoissaan. Lisäksi AIBAn viestintään lähetetään parhaita ja hyvälaatuisia videoita, joista koostetaan juhlapäivän päätteeksi yhteisvideo! 

Älä lisää tähän videoon mitään kehyksiä! 

 


VIRALLISET KEHYKSET JA KUVAT