SuomiSport

Suomisport – Suomen paras urheilupalvelu

 

Suomisport on koko suomalaisen urheiluyhteisön nykyaikainen ja helppokäyttöinen digitaalinen urheilupalvelu. Ensivaiheessa Suomisportin kautta voi ostaa lisenssejä ja vakuutuksia. Jatkossa palvelussa voi hoitaa myös tapahtumailmoittautumisia ja seurajäsenyyksiä.

Suomisportin automaattiset prosessit helpottavat urheilijan ja seuran arkea. Palvelun käytettävyys ja helppous ovat ensiluokkaisella tasolla. Suomisportissa käyttäjälle ei tule ensimmäistäkään turhaa napin painallusta.

Palvelussa ostettava lisenssi ja vakuutus maksetaan aina samassa yhteydessä. Joten lisenssiä ja vakuutusta ostaessasi varaa pankkitunnisteet tai luottokortti lähellesi.

Palveluun rekisteröidytään omalla sähköpostiosoitteella tai puhelinnumerolla. Voit aina palata palveluun takaisin ja nähdä Suomisportiin rekisteröityneet ostoksesi, kuten linsessit, vakuutukset ja jatkossa myös tapahtumat.

Suomisportissa nopein lisenssin osto onnistuu jopa minuutissa. Tällä hetkellä Suomisportissa on myyty jo yli 35 tuhatta lisenssiä yli 30 urheilulajiin.

Ota 29.8.2017 alkaen suunnaksi www.suomisport.fi ja osta Nyrkkeilyliiton lisenssi ja vakuutus!

Ohjeet

PDF-tiedostoSuomisport-ohje_tapahtumiin_ilmoittautuminen.pdf (141 kB)
Ohje Suomisportin tapahtuma-ilmoittautumiseen
PDF-tiedostoSuomisport_ohje_lisenssien_ostaminen_nipussa.pdf (143 kB)
Ohje nippulisenssien ostoon