Suomen Nyrkkeilyliitto ry hakee päätoimista ammattivalmentajaa

25.11.2016

Valmentaja työskentelee pääkaupunkiseudulla vastaten ensisijaisesti tukiurheilijoiden päivittäisvalmennuksesta. Valmentaja toimii Nyrkkeilyliiton valmennusjohdon alaisuudessa ja tehtävät painottuvat valmennustyöhön paikallisesti sekä valmennusryhmän kilpailuttamiseen ja valmentajien osaamisen tukemiseen.

Edellytämme sinulta kokemusta ja näyttöä valmentamisesta, vuorovaikutustaitoja, suunnitelmallisuutta sekä kykyä kehittää urheilijoita huippu-urheilun ehdoin. Toivomme sinulla olevan ammatillinen koulutus valmentamisesta sekä mielellään vähintään kansainvälisen nyrkkeilyliiton AIBA:n kahden tähden valmentajatutkinto. Tehtävät edellyttävät joustavuutta työajoissa sekä valmiutta matkustamiseen. Hoidat sujuvasti kansainvälisiä yhteyksiä englannin kielellä.

Työtehtävät:          

  • Vastaa tukiurheilijoiden päivittäisvalmennuksesta pääkaupunkiseudulla
  • Koordinoi yhteistyötä Solvallan Urheiluopiston, Urhea:n, Helsingin kaupungin ja Puolustusvoimien Urheilukoulun kanssa yhdessä päävalmentajan kanssa
  • Toimii valmennusryhmänsä valmentajana kansainvälisissä tapahtumissa Suomessa ja ulkomailla yhdessä päävalmentajan kanssa
  • Vastaa Suomen Nyrkkeilyliiton valmentajien lajikoulutuksesta yhdessä päävalmentajan kanssa

Kyseiset valmennus- ja työtehtävät perustuvat lähtökohtaisesti kolmen tahon väliseen kumppanuuteen, jotka ovat Suomen Olympiakomitea, Suomen Nyrkkeilyliitto ja Solvallan Urheiluopisto. Työnantajana tulee toimimaan Suomen Nyrkkeilyliitto.

Tehtävä on määräaikainen ja alkaa tammikuun aikana 2017 tai sopimuksen mukaisesti. Sopimus laaditaan 2+2 muotoiseksi ja toiminnan sekä tavoitteiden toteutumista arvioidaan vuoden 2018 joulukuussa.

Lisätietoja antavat Suomen Nyrkkeilyliiton toiminnanjohtaja (28.11-2.12) Tobias Karlsson puh. 0400 278069 ja päävalmentaja Jarkko Pitkänen, puh. 0400 289 368.

Haastattelut ja valinnat tehdään joulukuun aikana.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 7.12.2016 mennessä osoitteella: Suomen Nyrkkeilyliitto ry, Radiokatu 20,  00093 VALO  tai sähköpostilla otsikolla ”Nuorten Olympiavalmentaja”: info@finbox.fi.