Tammer Turnaus alkaa perjantaina Tampereella

18.10.2016


Mira Potkonen, kuvaaja Antti Latva-Kyyny
Mira Potkonen, kuvaaja Antti Latva-Kyyny

37. nyrkkeilyn Tammer Turnaus käynnistyy tulevana perjantaina 21. tammikuuta Pyynikin Palloiluhallilla Tampereella. Alkuottelut isketään perjantaina kello 13.00 ja 18.00 alkaen, välierät lauantaina kello 12.00 ja 17.00 alkavissa ottelutilaisuuksissa ja loppuottelut sunnuntaina kello 14.00 alkaen.

Kovatasoisen turnauksen kirkkain tähti on olympiapronssimitalisti Mira Potkonen naisten 60-kiloisissa. Potkonen käy naisten osalta Round Robin-tyyppisessä turnauksessa kolme ottelua. Potkosen on määrä otella perjantain ja lauantain iltatilaisuuksissa, sekä sunnuntain loppuottelutilaisuudessa.

Mira Potkosen vastustajat ovat tämän vuoden Venäjän mestari ja MM-pronssimitalisti vuodelta 2012 Daria Abramova, Kazakstanin kaksinkertainen MM-edustaja Gulzhaina Ubbiniyazova ja Britannian armeijan nyrkkeilyjoukkueen jäsen Shanice James.

Muista suomalaisista kehässä nähdään muun muassa kevään olympiakarsinnoissa Suomea edustaneet Muhammad Abdilrasoon, Ilari Kujala, Dmitri Tretyak ja Tomi Honka.

Turnauksen muut nyrkkeilijät tulevat Armeniasta, Englannista, Filippiineiltä, Kazakstanista, Liettuasta, Norjasta, Ruotsista, Skotlannissa, Unkarista, Venäjältä, Virosta ja Walesista.

Suomen joukkue Tammer Turnauksessa 2016:

60 kg Mira Potkonen
60 kg Niazz Ahmadi
64 kg Amin Nuri
69 kg Muhammad Abdilrasoon
69 kg Antti Hietala
75 kg Ilari Kujala
75 kg Dmitri Tretyak
81 kg Rafael Ekroos
81 kg Henrik Palosaari
91 kg Tomi Honka

Katso Tammer Turnauksen kaikki osallistujat turnauksen kotisivuilta: http://tammerturnaus.com/ohjelma/osallistujat/.

Tammer Turnauksen semifinaalit 22.10. ja finaalit 23.10. on katsottavissa myös Elisa Viihteen Fanseat -kanavalla. Elisa Viihteen voi tilata puhelimeen tai tablettiin kuukausihintaan 6,90€ (ei määräaikaa), jolloin ensimmäinen kuukausi on ilmainen. Lisätiedot: http://www.fanseat.com/event/1441.