Kuntonyrkkeilyohjaajien Diplomikurssi 19.-20.11.2016 Espoossa

21.9.2016


Suomen Nyrkkeilyliitto järjestää kuntonyrkkeilyohjaajien Diplomikurssin 19.-20. marraskuuta 2016 Solvallan Urheiluopistolla Espoon Nuuksiossa. Kurssi on avoin kaikille perus- ja täydennyskurssin suorittaneille kuntonyrkkeilyohjaajille.

Kurssi sisältää ennakkotehtäviä ja niiden läpikäynnin, kuntonyrkkeilyteorioiden läpikäyntiä, kuntonyrkkeilyohjaajan tietopaketin rakentamista, tekniikkaharjoitteita pareittain, välineharjoitusdemonstraatioita, lihaskunto- ja lihashuoltoharjoitteita.

Kouluttajana toimii Esa Hukkanen.

Ilmoittautuminen 2.11 mennessä: http://www.nyrkkeilyliitto.com/koulutus/koulutuksiin_ilmoittautuminen/

Koulutushinta täydellä ylläpidolla Nyrkkeilyliiton jäsenseurojen lisensioiduille edustajille 180€, jäsenseurojen lisensioimattomille edustajille 210€ ja muille 240€.

Maksu- ja peruutusehdot
Ilmoittautuminen on sitova. Koulutukset laskutetaan etukäteen. Viimeinen ilmoittautumispäivä on kahta (2) viikkoa ennen koulutusta. Yhtä (1) viikkoa ennen koulutusta tehdystä peruutuksesta veloitamme puolet (50%) hinnasta. Mikäli peruutus tehdään myöhemmin, niin veloitamme koko koulutuksen hinnan. Lääkärintodistusta vastaan palautamme koulutuksen hinnan vähennettynä 10 euron toimistokuluilla. Voimme peruuttaa koulutuksen, ellei osallistujia ole riittävästi.

Liitteet