Porin NMKY Sinettiseuraksi!

25.8.2014Porin NMKY julistettiin sunnuntaina 24.8.14 Sinettiseuraksi. Seurassa on jo useamman vuoden ajan tehty pitkäjänteistä työtä lasten ja nuorten nyrkkeilytoiminnan edistämiseksi. Seurassa toimii kolme erilaista ja eri-ikäisille suunnattua lasten ja nuorten ryhmää ja tällä hetkellä osa ryhmistä on jo täynnä. Seuralla on monia hyviä toimintamalleja ja nuorisotyöhön panostaminen näkyy seuratoiminnan arjessa tyytyväisinä harrastajina ja tukijoukkoina.

Vuonna 1992 aloitettu Sinettiseuratoiminta on Valon ja urheilun lajiliittojen yhteinen toimintamalli, joka rakentuu lapsen ja nuoren parhaan edistämiselle - lapsen kasvun ja kehityksen tukemiselle sekä lapsuuden kunnioittamiselle. Toimintaa määrittelevät Sinettikriteerit.

Lasten ja nuorten urheilussa tärkeää on ilo, innostus, oppiminen ja kehittyminen sekä kaveruus ja yhdenvertaiset mahdollisuudet osallistua. Sinettiseuratoiminnan tavoitteena on löytää seurassa yhteinen toimintatapa ja periaatteet, joilla laadukasta lasten ja nuorten toimintaa voidaan toteuttaa.

Sinettiseurat ovat lasten ja nuorten urheilun kärkiseuroja. Ne ovat aktiivisia ja kehityshaluisia seuroja - lajiensa ja paikkakuntiensa parhaita! Sinetin saaminen on seuralle kunnia-asia, mutta se tuo seuralle myös vastuuta. Sinetti on lupaus laadusta.

Sinettiseurat tekevät arvokasta työtä lasten ja nuorten urheilun parissa. Laadukkaan toiminnan mahdollistavat aikuiset - vanhemmat, ohjaajat, valmentajat, seurajohtajat ja muut toimijat - jotka ovat tietoisia kasvatusvastuustaan ja esimerkkiroolistaan.