Tapanilan Erä Sinettiseuraksi!

16.4.2014

Auditointitilaisuudessa myös nuoret saivat sanoa oman mielipiteensä.
Auditointitilaisuudessa myös nuoret saivat sanoa oman mielipiteensä.
Seuran puheenjohtaja, harjoittelijoiden vanhempia ja päävalmentaja Jari Johansson.
Seuran puheenjohtaja, harjoittelijoiden vanhempia ja päävalmentaja Jari Johansson.

Tapanilän Erä auditoitiin maanantaina 14.4. ja seuralle myönnettiin Sinettiseura -status. Erä on ensimmäinen Sinettiseura Helsingissä. Virallisesti Sinetti luovutetaan seuralle marraskuussa seuran järjestämien kilpailuiden yhteydessä.

Vuonna 1992 aloitettu Sinettiseuratoiminta on Valon ja urheilun lajiliittojen yhteinen toimintamalli, joka rakentuu lapsen ja nuoren parhaan edistämiselle - lapsen kasvun ja kehityksen tukemiselle sekä lapsuuden kunnioittamiselle. Toimintaa määrittelevät Sinettikriteerit.

Lasten ja nuorten urheilussa tärkeää on ilo, innostus, oppiminen ja kehittyminen sekä kaveruus ja yhdenvertaiset mahdollisuudet osallistua. Sinettiseuratoiminnan tavoitteena on löytää seurassa yhteinen toimintatapa ja periaatteet, joilla laadukasta lasten ja nuorten toimintaa voidaan toteuttaa.

Sinettiseurat ovat lasten ja nuorten urheilun kärkiseuroja. Ne ovat aktiivisia ja kehityshaluisia seuroja - lajiensa ja paikkakuntiensa parhaita! Sinetin saaminen on seuralle kunnia-asia, mutta se tuo seuralle myös vastuuta. Sinetti on lupaus laadusta.

Sinettiseurat tekevät arvokasta työtä lasten ja nuorten urheilun parissa. Laadukkaan toiminnan mahdollistavat aikuiset - vanhemmat, ohjaajat, valmentajat, seurajohtajat ja muut toimijat - jotka ovat tietoisia kasvatusvastuustaan ja esimerkkiroolistaan.