VILLE HUKKANEN MITALEILLE UNKARIN KOVATASOISESSA KILPAILUSSA

8.2.2013

Istvan Bocskai Memorial, Debrecen 05-10.02.2013

Ottelutulokset 7.2.2013


81 Ville Hukkanen - Adriano Sperandio ITA 11-7
Edellisessä ottelussaan oikean kätensä loukannut Hukkanen antoi melkoisesti tasoitusta joutuessaan ottelemaan pääasiassa etukätensä varassa. Tasaisen ensimmäisen erän myötä toiseen erään lähdettiin tasapisteissä 2-2. Hukkanen onnistuikin iskemään osumia etukäden koukullaan ja hankki samalla yhden pisteen johdon viimeiseen erään lähdettäessä. Sperandio yritti tasoittaa kiivaasti ja viimeisessä erässä vaihdettiin kovia iskuja puolin ja toisin. Hukkanen joutui käyttämään myös kipeytynyttä kättään, jotta italialainen pysyi aisoissa. Hukkanen olikin kaksikosta osuvampi ja ottelun jälkeen suomalaisen entisestään kipeytynyt käsi nostettiin voiton merkiksi ylös. Hukkanen näytti jälleen hurjan luontonsa ja voitontahtonsa varmistaen samalla pronssimitalin.

56 Mark Szörös HUN - Mikko Lehtinen 14-10
Lehtinen avausottelu kulki tasaisissa merkeissä ja viimeiseen erään lähdettiin pisteen tappioasemassa. Lehtinen oli kaksikosta taitavampi ja nopeampi, mutta kv.kokemuksen puute vei parhaan terän Lehtisen otteista. Tappiosta huolimatta Lehtinen väläytteli osaamistaan, ja kokemuksen kasvaessa häneltä voidaan odottaa hyviä tuloksia.

64 Mario Balas CZE - Henrik Enroth 11-10
Heti ottelun alussa Enroth osui takakäden suorallaan komeasti. Suomalaishallinnasta huolimatta ensimmäinen erä päättyi tasapisteisiin 4-4. Toisessa erässä tsekki pääsi paremmin otteluun mukaan, eikä Enroth kyennyt pitämään Balasia suoriensa päässä. Viimeisen erän alkaessa tsekillä oli kahden pisteen johto. Enroth aloitti kovan takaa-ajon ja kykeni nyrkkeilemään paremmin omalla etäisyydellään. Viimeisen erän hallinnasta huolimatta Enroth voitti erän vain pisteellä, vaikka kulmauksesta ottelua seuratessa suomalaisen nähtiin osuvan useammin. Niukka tappio, mutta lupaavia otteita vasta ensimmäistä vuottaan yleisessä sarjassa iskevältä suomalaiselta.

75 Artem Chebotarev RUS - Henri Kekäläinen 15-4
Henri Kekäläinen oli kovan haasteen edessä, kun vastaan asettui Euroopan ja Venäjän mestari Chebotarev. Kekäläinen kykeni ottelemaan tasaväkisesti venäläisen kanssa kaukoetäisyydellä. Chebotarev oli kuitenkin vahva ja rutinoitunut, sekä oli selvästi niskan päällä puolietäisyydellä. Kekäläinen ei kuitenkaan luovuttanut missään vaiheessa ja otteli rohkeasti loppuun saakka. Viimeisessä erässä hän pystyi ottelemaan paremmin jo puolietäisyydelläkin. Venäläinen lukeutuu sarjansa maailman huippuihin, eikä tällä kertaa eväät riittäneet hänen kaatamiseen.