MIKKELIN NYRKKEILIJÖISTÄ SINETTISEURA

20.1.2012


Mikkelin nyrkkeilijöille luovutettiin sinetti 14.1 perinteisissä Topi Rytkösen muistokisoissa


Mikkelin nyrkkeilijöistä tuli Suomen nyrkkeilyliiton neljäs ja Etelä-Savon alueen  28. sinettiseura kun seuralle luovutettiin sinettiseurastatus perinteisissä Topi Rytkösen muistokisoissa 14.1 2012 Mikkelissä. Sinetin luovuttivat Nyrkkeilyliiton koulutus- ja valmennuspäällikkö Sanna Laine ja Etelä-Savon liikunnan seurakehittäjä Kalle Husso.

Mikkelin nyrkkeilijät ovat tehneet laadukasta työtä nuorisourheilun eteen ja myös järjestetyt kisat osoittivat, että sinetti on hyvä välietappi kohti vieläkin kovempia saavutuksia.

Onnittelut hienolle ja laadukkaalle seuralle!!

Lupaus laadusta urheilevan lapsen ja nuoren parhaaksi


Vuonna 1992 aloitettu Sinettiseuratoiminta on Nuoren Suomen ja urheilun lajiliittojen yhteinen toimintamalli, joka rakentuu lapsen ja nuoren parhaan edistämiselle - lapsen kasvun ja kehityksen tukemiselle sekä lapsuuden kunnioittamiselle. Toimintaa määrittelevät Sinettikriteerit.

Lasten ja nuorten urheilussa tärkeää on ilo, innostus, oppiminen ja kehittyminen sekä kaveruus ja yhdenvertaiset mahdollisuudet osallistua. Sinettiseuratoiminnan tavoitteena on löytää seurassa yhteinen toimintatapa ja periaatteet, joilla laadukasta lasten ja nuorten toimintaa voidaan toteuttaa.

Sinettiseurat ovat lasten ja nuorten urheilun kärkiseuroja. Ne ovat aktiivisia ja kehityshaluisia seuroja - lajiensa ja paikkakuntiensa parhaita! Sinetin saaminen on seuralle kunnia-asia, mutta se tuo seuralle myös vastuuta. Sinetti on lupaus laadusta.

Sinettiseurat tekevät arvokasta työtä lasten ja nuorten urheilun parissa. Laadukkaan toiminnan mahdollistavat aikuiset - vanhemmat, ohjaajat, valmentajat, seurajohtajat ja muut toimijat - jotka ovat tietoisia kasvatusvastuustaan ja esimerkkiroolistaan.