5 valttia koronan ehkäisyyn- kampanja

23.11.2020

Tule seuranne kanssa mukaan THL:n, VNK:n ja OKM:n luotsaamaan Viisi valttia koronan ehkäisyyn -kampanjaan! Kampanjan tavoitteena on motivoida 18–24-vuotiaita hillitsemään koronaepidemian leviämistä ja muistuttaa heitä viidestä valtista, eli keinoista koronan ehkäisyyn. Jokainen postaus on tavoitteen kannalta arvokas, kiitos jo tässä vaiheessa panoksestanne!

Näin osallistut kampanjaan

  • Jaa omalla/seuran Instagram-tilillä tai muissa somekanavissa kampanjan kuvamateriaalien avulla tai omilla kuvilla tietoa viidestä valtista koronan ehkäisyyn.
  • Kerro postauksissa, minkä kaiken vuoksi viittä valttia koronan ehkäisyyn kannattaa noudattaa.
  • Voit myös käyttää materiaalipankista löytyviä valmiita esimerkkipostausten tekstejä.
  • Lisää postauksiin hashtag #5valttia #nyrkkeilyliitto

 

Kampanjan materiaalit

Kampanjan materiaalipankkiin on koottu Instagram feed- ja stories -kuvina kampanjan keskeiset viestit. Instagram-materiaalit on toteutettu suomeksi ja ruotsiksi. Materiaalipankista löydät taustatiedoksi perustiedot kampanjasta (myös tämän viestin liitteenä) sekä ajankohtaista tietoa koronaviruksesta ja listauksen esimerkkipostauksista.

 

 

Kaikkia kampanjan visuaalisia sisältöjä saa jakaa vapaasti ja käyttää parhaaksi katsomallaan tavalla. Valmiita materiaaleja ei kuitenkaan saa muokata (esim. värien muuttaminen, jonkin kuvan osan rajaaminen pois). 

Liitteet