Henrik Tavio ja Anna Laukkanen nimitetty AIBA:n komissioiden jäseneksi

22.3.2019


Suomen Nyrkkeilyliiton puheenjohtaja Henrik Tavio ja varapuheenjohtaja Anna Laukkanen on nimitetty kansainvälisen nyrkkeilyliiton komissioihin. Tavio nimitettiin AIBA:n nuorisokomission ja Laukkanen teknisen ja sääntökomission jäseneksi.

Suomen Nyrkkeilyliiton puheenjohtaja Henrik Tavio on nimitetty kansainvälisen nyrkkeilyliitto AIBA:n nuorisokomission jäseneksi. Tavio toimii AIBA:n valvojana ja on Euroopan Nyrkkeilyliiton EUBC:n tuomarikomission jäsen.

Varapuheenjohtaja Laukkanen on puolestaan nimitetty AIBA:n teknisen ja sääntökomission jäseneksi. Myös Laukkanen toimii AIBA:n valvojana ja on toiminut naisvaliokunnan jäsenenä vuosina 2015 – 2018.

-Tavion ja Laukkasen nimitykset osoittavat, että suomalaista nyrkkeilyä arvostetaan kansainvälisellä tasolla. Nimitysten myötä mahdollisuutemme kansainväliseen vaikuttamiseen parantuvat merkittävästi, iloitsee Nyrkkeilyliiton toiminnanjohtaja Marko Laine.

-Nuorisokomissiossa haluan vaikuttaa erityisesti urheilijoiden kaksoisuran luomisen mahdollisuuksiin. Lajimme tulee kantaa vastuuta myös urheilu-uran jälkeisestä elämästä, kertoo Tavio ajatuksistaan.

-On ollut mielenkiintoista olla mukana AIBA:n komissiotyössä neljä vuotta. Hienoa, että tekniseen ja sääntökomissioon saadaan mukaan myös naisjäseniä, toteaa Laukkanen.