Marko Laine nimitetty Suomen Nyrkkeilyliiton toiminnanjohtajaksi

12.1.2018

Marko Laine (52) on koulutukseltaan elintarviketieteiden maisteri ja hänellä on vankka kokemus johtotehtävistä yksityisellä sektorilla. Laine on ollut porvoolaisen nyrkkeilyseuran hallituksessa vuodesta 2011, viimeiset kaksi vuotta puheenjohtajana. Kilpaurheilutaustaa hänellä on karatesta, ja nykyisin vapaa-aika kuluu perheen, kuntonyrkkeilyn ja koripallon parissa.

-Suomalainen nyrkkeily on vahvassa myötätuulessa. Sekä menestys kilpakehissä, että lajin valtakunnallinen vaikuttavuus kuntoliikunnassa antavat hienot mahdollisuudet lajimme edelleen kehittämiseen. Odotan innolla päästä toteuttamaan strategiaamme kohti yhteistä visiotamme yhdessä liiton, seurojen ja muiden sidosryhmien kanssa, Laine toteaa

-Olemme tyytyväisiä, että saimme näin meritoituneen ja innokkaan ammattilaisen jatkamaan kehitystyötämme, sanoo Nyrkkeilyliiton puheenjohtaja Tomi Korpinen. Olemme luottavaisia, että Marko työllään onnistuneesti tulee jatkamaan Nyrkkeilyliiton kehittymistä entistä näkyvämmäksi, verkostoituneemmaksi ja menestyksekkäämmäksi järjestöksi, Korpinen jatkaa.

Nimitys astuu voimaan 1.2.2018.