Tammikuun kansainvälinen koulutusleiri paisuu, vielä ehtii mukaan!

21.12.2017

Nyrkkeilyvalmentajien, naisten ja tyttöjen kansainvälinen koulutusleiri pidetään Solvallan Urheiluopistolla Espoossa. Nyrkkeilyn fysiikkaharjoittelukouluttajana on Petri Eriksson Ruotsista, joka on valmentanut nyrkkeilijöitä arvokilpailumitaleille niin aikuisissa kuin junioreissa. Koulutuskieli on Suomi.

Naisten ja tyttöjen leirille tulee suomalaisten lisäksi nyrkkeilijöitä Islannista ja Ruotsista. Kaikki kilpailukokemusta omaavat nais- ja tyttönyrkkeilijät ovat tervetulleita leirille.

Ilmoittautuminen

Koulutusleirille on ilmoittautunut hyvin osallistujia, mutta Nyrkkeilyliitto on saanut nostettua majoitusvarausta 40 henkilöstä 50 henkilöön. Näin ollen ilmoittautumisaikaa on lisätty keskiviikkoon 27.12.2017 asti!

Ilmoittautuminen tulee tehdä osoitteessa:
https://www.suomisport.fi/events/dbdb5d3f-35c5-49aa-80df-d52a57442d02

Nyrkkeilyliiton kaikki tapahtumailmoittautumiset ovat jatkossa Suomisportissa, joten seurojen tulee kyetä ilmoittautumaan sitä kautta.

Seurakäyttäjät voivat ilmoittaa useampia seuran jäseniä yhdellä kertaa tapahtumiin. Maksuvaihtoehdot ovat laajat ja niistä löytyy mm. lasku ja erämaksu.

Jos sinun seurallasi ei ole vielä Suomisportin seurakäyttäjää, niin ilmoita seurakäyttäjän nimi toimistosihteeri Miika Forsströmille; miika.forsstrom@finbox.fi. Seuralla voi olla useita seurakäyttäjiä, jotta esim. valmentaja voi ilmoittaa nyrkkeilijöitä tapahtumiin.

LIITTEENÄ koulutusleirikutsu, jossa on alustava ohjelma

Liitteet